Antena Meniu Search
x

Incident grav la Valea Doftanei. Mai mulţi oameni au ajuns la spital cu fracturi, după ce terasa pe care făceau un selfie s-a rupt

Mai multe persoane au fost transportate la spital duminică, după ce terasa pe care se aflau s-a rupt în timp ce îşi făceau o poză de grup. Incidentul având loc în comuna Valea Doftanei, sat Teşila.

de Redactia Observator

la 24.07.2022, 19:33

- Shutterstock

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, mai multe persoane au suferit fracturi şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Salvatorii au intervenit cu mai multe echipaje în sprijinul răniților. Se pare că aceștia au suferit traumatisme prin cădere.

Incidentul s-a produs în jurul orei 16:00, iar polițiștii au fost sesizați că podeaua unei terase exterioare a unei unități de cazare din comuna Secăria s-a rupt, în timp ce se aflau mai multe persoane pe ea. Șapte persoane cu vârste cuprinse între 36 si 68 de ani au fost rănite, dar doar 6 au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, pentru că au suferit fracturi.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Incident grav la Valea Doftanei. Mai mulţi oameni au ajuns la spital cu fracturi, după ce terasa pe care făceau un selfie s-a rupt