Antena Meniu Search
x

Incident la metroul din Drumul Taberei. Trenurile au circulat în sistem pendulă, după ce unei persoane i s-a făcut rău

Circulaţia trenurilor de metrou a revenit la normal între staţiile Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1, după ce unei persoane i s-a făcut rău într-o garnitură şi a fost anunţat SMURD, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 29.03.2024, 12:59

Incident la metroul din Drumul Taberei. Trenurile au circulat în sistem pendulă, după ce unei persoane i s-a făcut rău
Incident la metroul din Drumul Taberei. Trenurile au circulat în sistem pendulă, după ce unei persoane i s-a făcut rău - Facebook

Garniturile au circulat în sistem pendulă pe tronsonul respectiv, timp de aproape o oră, după ce unei persoane, aflată într-un tren ce oprise în staţia Constantin Brâncuşi, i s-a făcut rău şi a fost anunţat SMURD.

"Metrorex informează că astăzi, 29.03.2024, în jurul orei 11:12, într-un tren de metrou aflat în staţia Constantin Brâncuşi, cu sensul de mers spre staţia Râul Doamnei, a fost raportată o urgenţă medicală - unei persoane i s-a făcut rău, motiv pentru care a fost solicitat ajutorul SMURD.

Trenul este staţionat la peron până la încheierea procedurilor ce se impun în astfel de cazuri şi călătorii au fost debarcaţi. Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară în sistem pendulă, de la Râul Doamnei - Romancierilor, pe firul 1", a informat anterior compania.

Trenul este staţionat la peron până la încheierea procedurilor ce se impun în astfel de cazuri şi călătorii au fost debarcaţi. Pasagerii din trenul oprit şi-au continuat călătoria cu o altă garnitură sosită la cealaltă linie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Incident la metroul din Drumul Taberei. Trenurile au circulat în sistem pendulă, după ce unei persoane i s-a făcut rău