Antena Meniu Search
x

Video Sinucidere la metrou, în Piața Unirii din București. Un bărbat s-a aruncat pe șine în timp ce trenul intra în staţie. Zeci de călători, îngroziți

Circulația a fost blocată la metrou, azi dimineață, după ce o persoană s-a sinucis aruncândi-se pe șinele de tren în stația Piața Unirii 2, pe direcția Pipera. Din păcate, victima - un bărbat în vârstă de 60 de ani - nu a mai putut fi salvată. 

de Redactia Observator

la 12.02.2024, 12:41

Vezi și

Momente tensionate în staţia de metrou Unirii din Capitală, după ce un bărbat s-a aruncat în faţa unei garnituri, în timp ce trenul intra în staţie. Conductorul a frânat, dar era prea târziu. Martorii care se aflau pe peron şi au asistat la oroare au povestit marcaţi că bărbatul care avea în jur de 60 de ani a alergat când a făcut gestul extrem. 

Un bărbat s-a sinucis, aruncându-se sub metrou, în staţia Unirii. Traficul este blocat

Circulaţa metrourilor a fost blocată după tragedie. 

"A fost întreruptă alimentarea cu energie electrică, iar în acest moment echipele de salvatori au extras victima. Acţionează Detaşamentul Special de Salvatori, SMURD. În sprijin este echipa de salvatori aparţinând Metrorex", anunţă ISU Bucureşti-Ilfov, care precizează că victima, un bărbat de aproximativ 60 de ani, a murit. 

Pe acelaşi subiect

La rândul lor, oficialii Metrorex au precizat că traficul este blocat. "Metrorex informează că astăzi, 12.02.2024, în jurul orei 11:39, în staţia de metrou Piaţa Unirii 2, pe direcţia Pipera a avut loc o tentativă de suicid. Personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenţie. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul", au transmis reprezentanții companiei. 

Circulație în sistem pendulă, la metrou

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Brigada de Poliție pentru Transportul Public a fost sesizată, în jurul orei 11.45, cu privire la faptul că, într-o staţie de metrou, din Sectorul 3, un bărbat, s-ar afla pe calea de rulare a metroului, în timp ce acesta intra în stație.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului.

Cercetările sunt continuate de Brigada de Politie pentru Transportul Public - Serviciul Poliției Metrou, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

Circulația s-a desfășurat, o perioadă, în sistem pendulă Tineretului - Universitate linia 1, Tineretului - Berceni linia 1, Pipera - Universitate linia 1, apoi s-a schimbat astfel: Eroii Revoluției - Berceni linia 1, Eroii Revoluției - Universitate linia 2, Universitate - Pipera linia 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Sinucidere la metrou, în Piața Unirii din București. Un bărbat s-a aruncat pe șine în timp ce trenul intra în staţie. Zeci de călători, îngroziți