Antena Meniu Search
x

Accident MORTAL la Certeze! Familie cu doi copii, SPULBERATĂ de un şofer care, din motive încă neelucidate, a părăsit şoseaua şi i-a lovit în plin!

Accident extrem de grav în localitatea Certeze, pe Strada Principală, la ieșirea înspre Huta Certeze, un copil a murit, celălalt e în stare critică.

Incident MORTAL la Certeze! Familie cu doi copii, SPULBERATĂ de un tânăr şofer care, din motive încă neelucidate, a părăsit şoseaua şi i-a lovit în plin!

Accident extrem de grav în localitatea Certeze, pe Strada Principală, la ieșirea înspre Huta Certeze, un copil a murit, celălalt e în stare critică.

Din primele informații reiese că o familie, care circula cu doi copii( unul de șapte luni în cărucior și unui de patru ani) pe marginea Drumului Național 19, a fost lovită de o mașină, care a intrat pe marginea drumului în condiții rămase încă neelucidate.

Mașina a fost condusă de către un bărbat în vârstă de 64 de ani, care a refuzat testarea cu etilotestul, cât şi prelevarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de prim ajutor ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență și ale Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare pentru a acorda sprijin medical victimelor.

Din informațiile pe care le avem până la acest moment, unul dintre copii a murit (cel aflat în cărucior), iar un al doilea se află în stare critică. Mama este rănită, dar starea sa este stabilă. Din păcate, starea celui de-a doilea copil, de patru ani, este gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Accident MORTAL la Certeze! Familie cu doi copii, SPULBERATĂ de un şofer care, din motive încă neelucidate, a părăsit şoseaua şi i-a lovit în plin!