Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incident șocant în Ploiești. O copilă de 14 ani a sărit pe geam de la etajul 2 după ce ar fi visat că e urmărită de cineva

Incident de-a dreptul șocant în Prahova. O copilă de 14 ani a trecut pe lângă moarte, după ce a sărit pe geam de la etajul doi al blocului în care locuiește cu familia. Totul s-ar fi petrecut după ce fata ar fi visat că e urmărită de cineva.

de Redactia Observator

la 16.10.2024 , 18:13

"Polițiștii Secției nr. 3 de Poliție Ploiești au fost sesizați, la data de 13 octombrie 2024, în jurul orei 04.00, de către o femeie din Municipiul Ploiești cu privire la faptul că fiica sa s-ar fi aruncat de la etajul 2 al blocului în care locuiesc. În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde a fost găsită o minoră de 14 ani, care a suferit mai multe răni în urma incidentului.

Tânăra fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", au declarat autoritățile.

Copila ar fi visat că e alergată de cineva

Vezi și

Din fericire, fata a supraviețuit dar s-a ales cu mai multe răni. A fost audiată și le-a spus polițiștilor că a avut un coșmar. A visat că o alerga cineva, s-a trezit speriată și s-a aruncat pe geam de la etajul doi. A căzut de la o înălțime de aproape șase metri. 

Anchetatorii spun că nu au indicii că fata ar fi consumat substanțe interzise și nici nu a ridicat pana acum probleme de comportament. Potrivit unor surse din achetă fata locuia cu mama și sora ei mai mică și de câteva luni nu ar mai fi mers la școală, pentru că familia și-a schimbar domiciliul de mai multe ori. 

Polițiștii fac acum cercetări și urmează să stabilească exact cum s-a produs incidentul. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Evenimente » Incident șocant în Ploiești. O copilă de 14 ani a sărit pe geam de la etajul 2 după ce ar fi visat că e urmărită de cineva