Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Detalii HALUCINANTE de la Gorj. Bebeluşul dus la spital cu arsuri grave a căzut într-o oală cu apă fiartă, din cauza neatenţiei mamei

Un copil de numai 1 an şi 9 luni a suferit arsuri grave, dupa ce, spun părinţii, a căzut apă fiarta pe el. De fapt, copilul a fost scăpat în oala cu apă fiartă.

de Redactia Observator

la 06.11.2017 , 10:19

Un copil de numai un an şi 9 luni a suferit arsuri grave, dupa ce, spun părinţii, ar fi căzut apă fiarta pe el. De fapt, copilul a fost cel care a căzut sau a fost scăpat într-o oală cu apa fiartă.

Un copil de 1 an și 9 luni din Gorj a ajuns în stare gravă la spital cu arsuri de gradele II si III pe 35% din suprafața corpului.

În urma sesizării, a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD, care a dus bebeluşul la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti. Incidentul a avut loc la Cărbuneşti. Părinţii copilului au fost duşi la Poliţie pentru declaraţii.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Detalii HALUCINANTE de la Gorj. Bebeluşul dus la spital cu arsuri grave a căzut într-o oală cu apă fiartă, din cauza neatenţiei mamei