Antena Meniu Search
x

Video "Incredibil! Aşa ceva n-am văzut!". Bătaie cu bâte, pumni și picioare pe un bulevard din centrul Timişoarei. Îngroziţi, trecătorii au sunat la 112

Scandal monstru, seara trecută, pe un bulevard din centrul Timişoarei. Trei bărbaţi s-au luat la bătaie printre maşini, în mijlocul străzii. Iar după ce şi-au împărţit pumni şi picioare, au trecut la bâte. Îngroziţi, trecătorii au sunat la 112. Poliţiştii i-au reţinut pe doi dintre bătăuşi şi i-au dus la secţie. 

de Redactia Observator

la 03.11.2022, 08:09

Vezi și

Incidentul s-a petrecut după lăsarea serii, când, pentru cei trei bărbaţi bulevardul a devenit ring de box. Iar când n-au mai făcut faţă cu pumnii, au trecut la arsenalul greu.

Bătaie! Uite, a aruncat bâta aici! Celălalt mai are o bâtă în mână. I-a dat cu bâta lu' ăla în cap. 

S-au bătut minute bune, printre maşini, până ce mai mulţi trecători au sunat la 112. Nici poliţiştii care au ajuns rapid la faţa locului n-au putut să-i calmeze pe bătăuşi.

De ce l-a bătut? De ce i-a dat cu bâta în cap? 

Pe acelaşi subiect

Ia uitaţi, fraţilor, poliţiştii sunt depăşiţi de situaţie! Ia uite acolo! 

Ei nu ascultă de Poliţie, nu au nici o frică. 

Polițiștii i-ar fi lăsat pe cei trei să se bată chiar în faţa lor

Martoră la încăierare a fost şi sora unuia dintre agresori, care susţine că poliţiştii nu ar fi intervenit la timp şi că i-ar fi lăsat pe cei trei să se bată chiar în faţa lor. 

De o oră strig la Poliţie. S-au bătut aici, în drumul mare! 

Dar de ce? Ce s-a întâmplat?

S-a bătut el cu frate-miu şi cu paru şi-au dat în cap. Şi strig de o oră la Poliţie şi Poliţia n-aude şi nu vine nimeni să facă legea! Poliţia! Poliţia! Şi Poliţia nu vine! Stă şi se uită la mine! 

Doi dintre bătăuşi au fost reţinuţi şi duşi la secţia de Poliţie, pentru audieri. Cel de-al treilea, însă, a fugit mâncând pământul când a văzut girofarele autospecialei de poliţie. 

Ia să vedem dacă îi mai găseşte pe ăia!

Au fugit în casă. S-au încuiat aici.

Bâta cu care a lovit el... 

El a fugit cu tot cu bâtă. 

Incredibil! Aşa ceva n-am văzut!

Cei doi bărbaţi săltaţi de poliţişti s-au ales cu dosare penale pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Oamenii legii încearcă acum să-l găsească şi pe cel de-al treilea scandalagiu, pentru a-l trage la răspundere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » "Incredibil! Aşa ceva n-am văzut!". Bătaie cu bâte, pumni și picioare pe un bulevard din centrul Timişoarei. Îngroziţi, trecătorii au sunat la 112