Antena Meniu Search
x

Video "Domnul bodyguard a început să o tragă pe fată de păr, i-a rupt unghia". Scandal şi manele la o petrecere de Halloween: de unde ar fi pornit totul

Manele şi bătaie. O petrecere de Halloween s-a transformat într-un scenariu de groază. Ospătari, invitaţi şi bodyguarzi s-au îmbrâncit şi lovit într-un haos general. Motivul? Mai mulţi invitaţi ar fi refuzat să plătească ce au consumat. Doar polițiștii și jandarmii au reuşit să-i despartă pe scandalagii.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 30.10.2022, 19:52

Vezi și

Sala de Marmură din Casa Presei Libere s-a transformat în ring de box pentru mai mulți tineri care veniseră la o petrecere altfel de Halloween. După o noapte de dansat pe manele, a început bătaia. "Am decis să plecăm către casă, doi dintre prietenii mei s-au dus să ia gecile de la garderobă. Înăuntru, domnul bodyguard i-a dat afară, a început să o tragă pe fată de păr, i-a rupt unghia, a bruscat-o, are vânătăi pe mâini, peste tot. Prietenul la fel a fost bătut", a declarat prietena victimei. Motivul deranjului ar fi fost că unii clienţi ar fi vrut să plece fără să plătească ce au consumat.

Proprietarul localului și alți doi bărbați din anturajul acestuia au ajuns în cătușe la secția de Poliție

Petrecerea de Halloween cu manele organizata vineri seara a strâns sute de oameni. Regulile privind plata consumației au fost simple si anunțate dinainte, însă cu toate acestea unii au hotărât sa le încalce si au vrut sa bea pe gratis. Când au văzut că riscă să fie călcați în picioare de agenții de pază, tinerii au sunat la 112. Poliţiştii spun că au mai venit la solicitări asemănătoare la asemenea petreceri. Primul care ar fi dat cu pumnul ar fi un ospătar. "Poliţia a zis să stăm liniştiţi, a dat cu spray cu piper, a început să se ia la bătaie cu poliţia şi cu jandarmeria. Noi am fost trimiși acasă și chemați a doua zi pentru declarații. Erau sub influenţa alcoolului, erau cu paharele în mână, domnii bodyguarzi", a declarat prietena victimei.

Proprietarul localului și alți doi bărbați din anturajul acestuia au ajuns în cătușe la secția de Poliție, acolo unde au fost audiați până dimineață. Unul dintre ei le-ar fi spus polițiștilor că se simte rău și că are nevoie de o ambulanță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Domnul bodyguard a început să o tragă pe fată de păr, i-a rupt unghia". Scandal şi manele la o petrecere de Halloween: de unde ar fi pornit totul