Antena Meniu Search
x

Primele indicii ale Poliției în cazul tragediei de la Hlipiceni din noaptea de Înviere

O fată de 16 ani și iubitul ei de 31 de ani au murit, chiar în noaptea de Înviere, în timp ce se întorceau de la discotecă, într-un grav accident în Hlipiceni, Botoșani. Polițiștii au descoperit primele indicii care au dus la producerea tragediei.

de Redactia Observator

la 28.04.2019, 15:59

O fată de 16 ani și iubitul ei de 31 de ani au murit, chiar în noaptea de Înviere, în timp ce se întorceau de la discotecă, într-un grav accident în Hlipiceni, Botoșani.

Polițiștii au descoperit primele indicii care au dus la producerea tragediei.

"Sunt două persoane decedate, şoferul în vârstă de 31 de ani şi o tânără de 16 ani, iar alte două persoane, de 16 şi 18 ani au fost rănite, transportate la spital. Din primele cercetări, accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive", a declarat inspectorul Maria Carp, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Potrivit martorilor, drumul pe care s-a produs nenorocirea este atât de prost încât șoferii trebuie să circule cu o viteză de maxim 50 km/h pentru a nu își strica mașnile.

Pe acelaşi subiect

Șoferul de 31 de ani, aflat la volanul unui Volkswagen Passat, circula, cel mai probabil, cu o viteză de peste 100 de km/h, spun localnicii, atunci când a pierdut controlul mașinii.

Accident la Hlipiceni, în Botoșani, cu doi morți în noaptea de Înviere

În dreapta sa se afla o fată de numai 16 ani, care în urma impactului a murit pe loc. Același destin l-a avut și șoferul.

Alți doi tineri, un adolescent de 16 ani și o fată de 18 ani, aflați pe bancheta din spate, au fost grav răniți și au ajuns de urgență la spital, după cumplitul accident de la Hlipiceni.

Șoferul și fata de 16 ani erau din localitatea Răuseni, iar noaptea trecută au petrecut într-o discotecă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Primele indicii ale Poliției în cazul tragediei de la Hlipiceni din noaptea de Înviere