Antena Meniu Search
x

Video Indiciu-cheie, căutat în casa italianului care ar fi fost asasinat şi incendiat în maşină, la Măgurele

Au fost percheziţii întreaga noapte şi marţi dimineaţă la casa omului de afaceri italian despre care se crede că a fost ucis şi incendiat. Oamenii legii aşteaptă, însă, rezultatul probelor ADN pentru a afla cu exactitate dacă bărbatul de aproape 60 ani este victima găsită în portbagajul maşinii incendiate lângă Bucureşti. Menajera lui ar fi fost cea care a anunţat că nu s-a mai întors acasă de câteva zile. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 10.05.2022, 14:04

Vezi și

Poliţiştii şi procurorii se află la casa bărbatului din Mihăileşti, judeţul Giurgiu. Stau de vorbă cu vecinii, verifică imaginile de pe camerele de supraveghere şi încearcă să dea de urma autorilor prin absolut orice probă ar putea să obţină de aici. De asemenea, toată noaptea au făcut percheziţii. Vor să vadă dacă bărbatul a avut sau nu un conflict cu cineva în acest complex rezidenţial. Este important să vadă când a părăsit pentru ultima oară zona, dar şi dacă era însoţit de cineva.

Bărbatul ar fi fost asasinat. Trupul, găsit într-o maşină incendiată, pe un câmp din Măgurele

Cetăţeanul italian în vârstă de aproape 60 de ani este presupusa victimă a unui asasinat în stil mafiot. Ancheta are loc după ce cadavrul unui bărbat a fost găsit în portbagajul unei maşini incendiate acum două zile în Măgurele, lângă Bucureşti.

Bărbatul locuia de aproape 10 ani în această casă şi deţinea o firmă de filtrare a apei, pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti. Prin probele ADN, anchetatorii vor să afle dacă bărbatul este sau nu cel găsit în portbagajul maşinii arse pe câmp. Perimetrul este izolat, iar poliţiştii păzesc complexul rezidenţial. Nimeni nu are voie să intre fără să fie verificat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Indiciu-cheie, căutat în casa italianului care ar fi fost asasinat şi incendiat în maşină, la Măgurele