Antena Meniu Search
x

Video Filmul unei crime aproape perfecte: Un bărbat şi o femeie, surprinşi de camerele de supraveghere la locul asasinatului în stil mafiot de lângă Bucureşti

Încep să se adune piese de puzzle în cazul asasinatului în stil mafiot din Măgurele. Camerele de supraveghere au surprins primele persoane care au circulat în apropierea locului crimei. Imaginile obţinute de reporterii Observator sunt şi în posesia poliţiştilor. Potrivit unor surse, victima carbonizată şi găsită în portbagajul maşinii incendiate este bărbat. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 08.05.2022, 20:57

Vezi și

Ora 4.30 dimineaţa. Sâmbătă. Din mijlocul câmpului apar doi oameni. Un bărbat şi o femeie. Au fost surprinşi de camerele de supravaghere din unghiuri diferite. Cei doi ar veni dinspre câmpul unde a fost incendiat autoturismul. Merg grăbiţi spre strada principală, amândoi fumează şi par agitaţi. Femeia merge în spatele bărbatului şi este îmbrăcată în rochie. 

Undeva pe câmp, tot pe camere se vede şi o lumină, posibil maşina care ardea. Abia câteva ore mai târziu, la 8 dimineaţa, sunt surprinse primele maşini de pompieri şi apoi de poliţie. De altfel, atunci a fost şi primul apel la 112 când un locuitor din zonă a observat flăcările. 

Filmul unei crime aproape perfecte

Bogdan Dinu, reporter Observator: Maşina nu se vede pe camere, cel mai probabil au intrat cu maşina dinspre drumul Jilavei. Imaginile sunt deja în posesia poliţiştilor şi procurorilor de la Ilfov care după ce le vor analiza vor stabili când şi pe unde a ajuns maşina în câmp şi din ce direcţie, dar şi proprietarul maşinii. 

Pe acelaşi subiect

Dan Antonescu, specialist criminolog: În momentul în care se va stabili proprietarul acestui autoturism se va începe investigaţia propriu-zisă pentru că de abia de aici încolo, se poate vorbi de un punct de plecare. 

La 24 de ore după descoperirea macabră, ancheta începe să prindă contur. Poliţiştii, potrivit surselor Observator, au stabilit sexul victimei - un bărbat. Dar au descoperit şi că a suferit o lovitură puternică la cap. Acum, punctul care ar putea schimba firul anchetei este proprietarul maşinii. 

Dan Antonescu, specialist criminolog: Mai greu de stabilit este în cazul unor vânzări repetate cui a fost ultima oară pentru că de cele mai multe ori se fac vânzări pe încredere, pe chitanţe de mână. 

Mâine ar putea fi gata şi autopsia medicilor legişti.

Dan Antonescu, specialist criminolog: Aceasta este principala problemă, identificarea victimei, dar pentru a ajunge la identificarea victimei, fie o găsim în baza de date a persoanelor date dispărute, fie se identifică proprietarul maşinii. 

Cercetările continuă. Cel mai probabil, de săptămâna viitoare vor începe şi audierile la Parchet. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Filmul unei crime aproape perfecte: Un bărbat şi o femeie, surprinşi de camerele de supraveghere la locul asasinatului în stil mafiot de lângă Bucureşti