Antena Meniu Search
x

Video Noi detalii în cazul crimei în stil mafiot de lângă București. Loganul incendiat pe câmp a ars mai bine de 4 ore, iar flăcările ar fi distrus probele ADN

Anchetă de amploare în cazului asasinatului în stil mafiot din Măgurele. Procurorii încearcă să reconstituie firul crimei care a ieşit la iveală după ce o maşină a fost găsită arzând într-un lan de rapiţă. Reporterii Observator au obţinut imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Primele cercetări arată că victima este un bărbat.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 09.05.2022, 14:16

Vezi și

Ora 5.30 dimineaţa. Sâmbătă. Un bărbat şi o femeie au fost surprinşi de camerele de supravaghere din unghiuri diferite. Cei doi ar veni dinspre câmpul unde a fost incendiat autoturismul. Merg grăbiţi spre strada principală, amândoi fumează şi par agitaţi.

Femeia merge în spatele bărbatului şi este îmbrăcată în rochie. Undeva pe câmp, tot pe camere se vede şi o lumină, posibil maşina care ardea. Abia câteva ore mai târziu, la 8 dimineaţa, sunt surprinse primele maşini de pompieri şi apoi de poliţie.  

De altfel, atunci a fost şi primul apel la 112 când un locuitor din zonă a observat flăcările. 

Proprietarul mașinii arse în lanul de rapiță, punctul care ar putea schimba firul anchetei

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii, potrivit surselor Observator, au stabilit sexul victimei - un bărbat.

Dar au descoperit şi că a suferit o lovitură puternică la cap. Acum, punctul care ar putea schimba firul anchetei este proprietarul maşinii. 

Mașina a ars mai bine de patru ore

O anchetă complicată, pentru că maşina a ars mai bine de patru ore, iar flăcările ar fi distrus probele ADN. Nu este exclus ca autoturismul să fi fost stropit cu combustibil, înainte să i se fi dat foc. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: "Folosind craniul găsit în portbagajul mașinii, medicii legiști vor încerca să facă o reconstrucție facială pentru a identifica victima. De asemenea, urmele ADN reprezintă probe importante în această anchetă. O anchetă destul de dificlă, pentru că sunt destul de puține piste, încă nu există un cerc de suspecți. Raportul legiștilor este așteptat, așadar, de procurori. Imaginile suprinse de camerele de supraveghere au fost ridicate de polițiști și sunt analizate, iar astăzi ar urma să aibă loc și primele audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. Cel mai probabil, procurorii vor sta de vorbă atât cu martorii, cât și cu persoanele care locuiesc în zonă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Noi detalii în cazul crimei în stil mafiot de lângă București. Loganul incendiat pe câmp a ars mai bine de 4 ore, iar flăcările ar fi distrus probele ADN