Antena Meniu Search
x

Video Craniu uman și oase carbonizate, găsite în portbagajul unui Logan incendiat pe un câmp din Măgurele. Mașina ardea într-un lan de rapiță

Descoperire macabră pe un câmp din localitatatea Măgurele, județul Ilfov, în această dimineață, după ce pompierii au fost alertați că într-un lan de rapiță arde o mașină Dacia Logan MCV. După ce au lichidat incendiul, militarii au găsit în portbagajul autoturismului un craniu uman și mai multe fragmente osoase carbonizate, potrivit unor surse din poliție.

de Redactia Observator

la 07.05.2022, 15:21

Vezi și

Alerta la 112 a fost dată în această dimineață, o persoană sesizând faptul că într-un lan de rapiță din localitatea Măgurele arde o mașină Dacia Logan MCV.

Oase umane carbonizate, găsite într-un Logan incendiat pe un câmp din Măgurele

La fața locului au intervenit pompierii, care, după lichidarea incendiului, au descoperit în portbagajul autoturismului rămășițe umane carbonizate. Surse din poliție spun că ar fi vorba despre un craniu uman și mai multe fragmente osoase.

Anchetatorii sunt la faţa locului, pentru prelevarea de probe.

Pe acelaşi subiect

Ce spune IPJ Ilfov:

"La data de 7 mai a. c., în jurul orei 09:19, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că, la intrarea în  orașul Măgurele arde o mașină.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Măgurele si pompieri militari, pentru efectuarea de activități specifice din competență. Verificările și investigațiile sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt de drept și luarea măsurilor legale care se impun, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov".

- Articol în curs de actualizare - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Craniu uman și oase carbonizate, găsite în portbagajul unui Logan incendiat pe un câmp din Măgurele. Mașina ardea într-un lan de rapiță