Antena Meniu Search
x

Video Individul care a semănat panică în centrul Capitalei, lăsat în libertate. "O oră s-a plimbat cu cuţitul în mână, aşa, la vedere"

Scene de film în centrul Capitalei, chiar în faţa ministerului de Interne. Un individ, care ameninţa trecătorii cu un cuţit, a fost pus la pământ de trei poliţişti în civil care treceau întâmplător prin zonă. A fost audiat câteva ore, dar lăsat în libertate.  

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 03.11.2022, 20:32

Vezi și

Individul a semănat panică printre oamenii care au trecut dimineaţă prin faţa Ministerul de Interne.

Cristina Filip, reporter Observator: Tânărul care avea un comportament cel puţin suspect îi ameninţa cu un cuţit pe toţi cei care treceau pe aici prin zonă. La audieri, însă, le-a declarat poliţiştilor că  nu îi aparţine şi că l-ar fi găsit pe jos.  

Martorii spun că tânărul s-a învârtit ore bune prin zonă. 

Camera ascunsă - martor: Era ciudat, a venit pe la 6 jumătate, o oră s-a plimbat pe aici cu cuţitul în mână, aşa, la vedere. Avea lama cam de 10 cm, cu mâner de lemn aşa. Cred că aştepta pe cineva, tot se plimba, era agitat, tot se uita în stânga, în dreapta.  

Pe acelaşi subiect

Coincidenţă sau nu, prin zonă treceau trei poliţişti în civil care mergeau spre poligon pentru un curs de tragere. Unul dintre poliţişti este chiar instructor în tehnici de imobilizare. 

Unul dintre poliţişti este instructor în tehnici de imobilizare

Au, au! Ce-am făcut? Ce-am făcut?

Mâinile la spate!

Scoate mâna de sub tine!

Ce-am făcut?

Scoate mâna de sub tine! 

George Moroianu, inspector Pregătire Profesională: În timp ce circulam mai multe persoane civile ne-au făcut cu mâna şi ne-au sesizat faptul că un cetăţean cu o armă albă ameninţă oamenii pe stradă. Ne-am apropiat, având şi armele la noi, armele de foc, am discutat cu acesta. Ne-am declarat identitatea, i-am solicitat să arunce arma din mână acesta cum a aruncat arma a fost imobilizat. 

Agenţii spun că dacă nu ar fi cooperat, conform protocolului, puteau apela la "artileria grea". 

George Moroianu, inspector Pregătire Profesională: Atâta timp cât pune viaţa în pericol a cuiva putem să executăm foc. 

Cu toate astea, tânărul a fost audiat câteva ore, dar lăsat să plece acasă. Are dosar penal pentru ameninţare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Individul care a semănat panică în centrul Capitalei, lăsat în libertate. "O oră s-a plimbat cu cuţitul în mână, aşa, la vedere"