Antena Meniu Search
x

INEDIT! Sfaturi pentru FEMEILE SINGURE din anii '30

Problema femeilor nemăritate după o anumită vârstă pare să fi fost o mare problemă în urmă cu opt decade! În ziarele vremii, apar sfaturi care mai de care mai interesante pentru cele care au ratat şansa unei căsnicii

Problema femeilor nemăritate după o anumită vârstă pare să fi fost o mare problemă în urmă cu opt decade! În ziarele vremii, apar sfaturi care mai de care mai interesante pentru cele care au ratat şansa unei căsnicii

Revista americană "Photo Parade" oferea adesea sfaturi practice tinerilor, dar şi celor trecute de prima tinereţe, pentru o viață împlinită alături de viitorul soţ.

Iată câteva dintre acestea:

1. Pentru a-ți aranja ținuta folosește budoarul. Fii gata de plecare atunci când partenerul tău sosește. Nu-l face să aștepte și întâmpină-l cu un zâmbet!

2. Nu sta în poziții nepotrivite și, în niciun chip, nu te arăta plictisită, chiar dacă ești. Încearcă să pari atentă și dacă trebuie să mesteci gumă de mestecat (ceea ce nu este recomandabil), ai grijă să o faci silențios, cu gura închisă.

3. Nu folosi oglinda autoturismului pentru a-ți reîmprospăta machiajul. Bărbații au nevoie de ea atunci când conduc și îi deranjează foarte tare să tot trebuiască să-i aranjeze poziția pentru a vedea ce este în spatele mașinii.

4. Femeile neatente nu sunt niciodată atractive pentru un domn. Nu vorbi în timp ce dansezi. Când un bărbat dansează, chiar vrea să danseze.

5. Nu te comporta prea familiar cu bărbatul care te însoțește, mângâindu-l în public. Orice dovadă de afecțiune într-un spațiu public este de prost gust și de obicei îl jenează sau îl umileşte.

6. Nu fi prea sentimentală și nu încerca să-l determini să spună ceva ce nu vrea să spună apelând la emoţiile lui. Bărbaților nu le plac lacrimile, în special în locuri publice.

7. Nu vorbi despre haine și nu încerca să descrii noua ta rochie unui bărbat. Fă pe plac însoțitorului tău și flatează-l discutând lucruri despre care el vrea să vorbească.

8. Nu bea prea mult de vreme ce un bărbat se așteaptă să îți menții demnitatea întreaga seară. Băutura poate să facă unele fete să pară mai inteligente, dar majoritatea lor par mai prostuțe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » INEDIT! Sfaturi pentru FEMEILE SINGURE din anii '30