Antena Meniu Search
x

Infernul alb face primele victime. Un bărbat a murit în Mehedinţi, unul pe autostrada A1 şi o femeie în Vaslui

Update 17:29 - În Vaslui o femeie a fost găsită moartă pe un câmp potrivit Antena 3. Femeia de 56 de ani din localitatea Frasinu ar fi pelcat de la iubitul ei spre casă casa în care locuia singură.

Update - Un angajat al CNADNR a murit în timpul intervenţiei pentru deszăpezire în Olt. Angajatul companiei, în vârstă de 52 de ani, din Slatina, participa la operaţiunile de deszăpezire de pe DN 64, în localitatea Găneasa.

În judeţul Mehedinţi un bărbat a fost scos mort de sub zăpadă de către medicii de la Ambulanţă.

Vecinii au anunţat autorităţile că într-o gospodărie din localitatea mehedinţeană Stângăceaua un bărbat este căzut în curtea casei. Medicii l-au găsit pe bărbat sub un strat consistent de zăpadă.

Aceştia nu au reuşit să îl salveze pe bărbatul de 82 de ani. Bîtrânul nu mai prezenta semne vitale în momentul în care medicii au ajuns la el.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cauzele decesului bărbatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Infernul alb face primele victime. Un bărbat a murit în Mehedinţi, unul pe autostrada A1 şi o femeie în Vaslui