Antena Meniu Search
x

Imagini ŞOCANTE! Fata posedată care a inspirat Exorcizarea lui Emily Rose

Anneliese Michel era o tânără din Germania, de religie catolică, despre care s-a spus ca ar fi posedata de demoni. Povestea ei este de-a dreptul înfiorătoare. Ea a inspirat două filme care te fac să simţi fiori reci pe şira spinării – Exorcizarea lui Emily Rose şi Requiem.

Pe de altă parte medicii au spus că fata ar fi suferit de grave afecţiuni psihice. Calvarul tinerei a început când aceasta avea doar 16 ani şi a durat până la moartea ei.

Într-o seară Annelise le-a spus părinților că se simte rău. Ceva o apăsa pe piept și îi provoca o durere incredibil de mare.

Toată noaptea nu a putut să doarmă, iar spre dimineață i s-a agravat starea. A fost internată în clinica Wurzburg și în urma investigațiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul de epilepsie.

Pe zi ce trecea starea adolescentei se agrava iar medicii o priveau neputincioşi şi asistau la crizele și ieșirile ciudate ale fetei pentru că nici un tratament nu dădea roade.

Într-o zi a fost vizitată de un preot care a vrut să vadă cu ochii lui starea în care se afla fata. În urma unor discuții, preotul a ajuns la concluzia că Annelise este posedată și salvarea sa constă în exorcizare.

În perioada în care a stat în spital a început să vadă fețe demonice. Mai mult, în timpul rugăciunilor sale auzea o voce care îi spunea că este blestemată.

Într-un final părinții fetei au luat în considerare varianta exorcizării. În 1973, când a vrut să intre într-o biserică nu a putut pentru că “pământul îi ardea sub picioare”.

După 7 ani de chin ea a murit în timpul unui ritual de exorcizare. Cei doi preoţi care au ţinut ritualul au fost condamnaţi pentru ucidere prin neglijenţă cu toate că initial exorcizarea a fost autorizată chiar de Biserica Romano Catolică.

Aceasta şi-a schimbat ulterior poziţia şi a afirmat că tânăra suferea de o boală mentală. Totuşi, mulţi oameni cred că fata a fost cu adevărat posedată de demoni, iar mormântul ei este vizitat chiar şi în zilele noastre de numeroşi turişti.

Anneliese Michel s-a născut pe 21 septembrie 1951 şi a decedat pe 1 iulie 1976. Oficial, ea a murit de foame şi din cauza deshidratării. Totuşi, nici un test care a fost efectuat în timpul autopsiei, nu a indicat motivului pentru care tânăra a făcut acele crize.

sursă: mondonews.ro

obiectiv.info

foto: jtonzelli.com

kinnsh-exorcism.blogspot.com

pinterest.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Imagini ŞOCANTE! Fata posedată care a inspirat Exorcizarea lui Emily Rose