Antena Meniu Search
x

Infractor ÎMPUŞCAT de poliţişti, în plină zi, în Capitală (VIDEO)

Astazi, in jurul.orei 10.40,in urma unui apel 112 agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 22 Politie s-au deplasat la o adresă situată pe str. Haiducului unde era reclamată spargerea unei locuinte, in derulare.

Vezi și

Astazi, in jurul orei 10.40, in urma unui apel 112, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 22 Politie s-au deplasat la o adresă situată pe str. Haiducului, unde era reclamată spargerea unei locuinte, in derulare.

Update 14:00: Bărbatul găsit de poliţişti urmează să fie dus în sala de operaţii, unde va suferi o intervenţie chirurgicală, ca urmare a plăgii suferite.

Politistii ajunsi la fata locului au surprins in apartament un barbat, ce avea mai multe bunuri sustrase asupra lui.

La vederea politistilor, infractorul a pulverizat spre acestia cu spray iritant lacrimogen si l-a lovit pe unul dintre ei, dupa care a fugit. A fost urmarit de agenti, acestia l-au somat conform legii, dupa care au utilizat armamentul din dotare, executand foc.

Barbatul a fost ranit in zona coapsei. A fost identificat, este cunoscut cu antecedente penale. A fost sesizata unitatea de parchet. A fost solicitată si ambulanta pt a i acorda ingrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Infractor ÎMPUŞCAT de poliţişti, în plină zi, în Capitală (VIDEO)