Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Infractor periculos căutat de Poliţie după ce a atacat o fată la Călimăneşti

Un infractor periculos este căutat de Poliţie, iar portretul-robot al bărbatului a fost distribuit de sute de oameni pe reţelele de socializare, după ce a atacat o fată la Călimăneşti.

de Redactia Observator

la 28.11.2018 , 12:00

Infractor periculos căutat de Poliţie după ce a atacat o fată la Călimăneşti Infractor periculos căutat de Poliţie după ce a atacat o fată la Călimăneşti - Facebook - Tigaret Bogdan Florin

Un infractor periculos este căutat de Poliţie, iar portretul-robot al bărbatului a fost distribuit de sute de oameni pe reţelele de socializare, după ce a atacat o fată la Călimăneşti.

Totul s-a întâmplat duminică după-amiază (25 noiembrie), atunci când o fată în vârstă de 17 ani a fost atacată pe faleza râului Olt, în oraşul-staţiune Călimăneşti.

Tânăra a fost trântită la pământ de infractorul periculos care a încercat să o violeze. Pentru că fata a început să ţipe, bărbatul a renunţat la idee şi s-a mulţumit să o tâlhărească.

Articolul continuă după reclamă

Astfel, bărbatul i-a furat telefonul şi suma de 50 de lei după care a fugit.

Pe acelaşi subiect

Tânăra de 17 ani a mers la Poliţie şi a depus o plângere împotriva agresorului, iar poliţiştii au deschis o anchetă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Infractor periculos, căutat cu ajutorul unui portret-robot

Pentru identificarea mai rapidă a infractorului, portretul-robot al suspectului a fost publicat şi postat pe reţelele de socializare.

Potrivit imaginii, infractorul periculos este un bărbat ştirb, bine făcut, în vârstă de peste 45 de ani, cu aspect îngrijit.

"Bărbat cu vârsta cuprinsă între 46 - 50 de ani, înălţime 1,80, greutate 80 - 90 kg, aspect îngrijit, corpolenţă atletică, faţă ovală cu tenul deschis şi neted, ochi căprui cu forma rotundă, sprâncenele cu foarte puţin păr, posibil chel, nasul puţin coroiat cu vârful deviat spre stânga sau dreapta, buzele subţiri. Pe cap purta o căciulă neagră, tip tricotată, cu striaţii verticale, o geacă de fâş culoare albastru închis şi pantaloni tip blug de culoare kaki (verde mai şters). Ca particularităţi, la dantură în partea superioară dreapta din faţă avea doar un dinte, iar în partea inferioară avea lipsă trei dinţi", se arată într-o postare de pe Facebook.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tentativă de viol şi tâlhărie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Infractor periculos căutat de Poliţie după ce a atacat o fată la Călimăneşti