Antena Meniu Search
x

Infractor român la Paris, Live pe Facebook cu pistolul, ameninţând că-şi va elimina toţi duşmanii (Video)

Un infractor român de o inconştienţă rară s-a filmat în timp ce merge noaptea prin Paris, cu maşina, iar pe bordul maşinii are un pistol. Marius Datcu, zis "Belmondo" este un infractor Arădean, care a ispăşit deja vreo 8 ani de puşcărie, precizează presa locală.

Un infractor român de o inconştienţă rară s-a filmat în timp ce merge noaptea prin Paris, cu maşina, iar pe bordul maşinii are un pistol.

Marius Datcu, zis "Belmondo" este un infractor Arădean, care a ispăşit deja vreo 8 ani de puşcărie, precizează presa locală.

Inconştienţa românului este de-a dreptul uluitoare, pentru că Franţa are legi deosebit de aspre în ce priveşte deţinerea armelor de foc, cei doi putând în orice moment să fie împuşcaţi de forţele de ordine dacă cineva ar fi  văzut pistolul de pe bordul maşinii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Belmondo" merge mai departe cu inconştienţa uluitoare şi postează pe Facebook imagini cu el ţinând în mână un pistol cu gloanţe, pe care ameninţă să-l folosească pentru eliminarea duşmanilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Infractor român la Paris, Live pe Facebook cu pistolul, ameninţând că-şi va elimina toţi duşmanii (Video)