Antena Meniu Search
x

Infractorii au trecut la un alt nivel: ucrainenii au trimis ţigări cu drona în Satu Mare. VIDEO

Imaginația contrabandiștilor nu cunoaște limite. La sfârșitul săptămânii trecute polițiștii de fontieră din Satu Mare au confiscat sute de pachete de țigări aduse din Ucraina. Ineditul situaţiei vine din mijlocul de transport al ţigărilor şi anume, o dronă. Doi români sunt acum cercetați de polițiști, după ce au fost văzuți încărcând coletul cu țigări într-un autoturism. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 21.02.2022, 14:59

Vezi și

Polițiștii de frontieră sătmăreni au confiscat aproximativ 500 pachete cu tigări care au fost aduse din Ucraina, cu drona. Doi cetățeni români care primiseră țigările sunt cercetați pentru contrabandă. Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în sectorul Halemu din județul Satu Mare. Polițiștii de frontieră, aflați în misiune, au observat, în apropierea localității Porumbești, o dronă care transporta un colet.

500 pachete cu țigări, în valoare de 5.850 lei

În urma cercetării zonei, polițiștii de frontieră au depistat, la aproximativ 2 kilometri de frontiera cu statul vecin, două persoane care au preluat un colet învelit în folie neagră și l-au încărcat într-un autoturism. În cel mai scurt timp au fost anunțate despre acest eveniment autoritățile de frontieră din Ucraina, în vederea cercetării în comun a cazului.

Persoanele, autoturismul și coletul au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii țigărilor, a rezultat cantitatea de 500 pachete cu țigări, în valoare de 5.850 lei. Autoturismul și țigările au fost confiscate, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Infractorii au trecut la un alt nivel: ucrainenii au trimis ţigări cu drona în Satu Mare. VIDEO