Antena Meniu Search
x

Informaţii de ULTIMĂ ORĂ despre Regele Mihai! Dezvăluiri făcute de părintele Adrian Diaconu, duhovnicul Majestăţii Sale

Miercuri, 10 mai, cu ocazia Zilei Regalităţii, Regele Mihai I a primit, la reşedinţa privată din Elveţia, vizita părintelui Adrian Diaconu, protopop pentru Elveţia al Bisericii Ortodoxe Române. 

Miercuri, 10 mai, cu ocazia Zilei Regalităţii, Regele Mihai I a primit, la reşedinţa privată din Elveţia, vizita părintelui Adrian Diaconu, protopop pentru Elveţia al Bisericii Ortodoxe Române. 

Părintele Diaconu a oficiat un Te Deum pentru Regele Mihai şi pentru Custodele Coroanei, urmat de o scurtă pomenire a membrilor Familiei Regale Române trecuţi la cele veşnice.

Se pare că între Majestatea Sa şi protopopul Adrian Diaconu există o strânsă legătură, întrucât se cunosc de mai bine de 25 de ani.

Părintele Diaconu a fost prezent la toate evenimentele importante ale Casei Regale de după 1990, fie că a fost vorba despre căsătoria Principesei Margareta sau moartea Reginei Ana. 

Pe acelaşi subiect

„Vă asigur că Regele Mihai se simte foarte bine, în ciuda vârstei sale. Pe toată durata slujbei de Te Deum, celebrată la reşedinţa regală cu ocazia zilei de 10 Mai, a stat doar în picioare. Iar slujba a durat circa o oră şi jumătate.

Ne-a salutat de mai multe ori cu tradiţionalul Cristos a înviat!, a dat uneori răspunsurile cuvenite în timpul slujbei, alături de măicuţele de la Mânăstirea din Fribourg care se află constant alături de el, în ultima vreme”, a declarat în exclusivitate pentru Click! protopopul Adrian Diaconu.

El a precizat că regele trăieşte în reşedinţa sa ca şi cum s-ar afla într-o mânăstire, adăugând că Sf. Scriptură şi cartea de rugăciuni se află permanent în imediata sa apropiere. 

Tot miercuri, Principesa Margareta a României, Custodele Coroanei, a anunţat, la Palatul Elisabeta, care este starea de sănătate a Regelui Mihai.

"E mai calm. Foarte calm”, a spus atunci Principesa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Informaţii de ULTIMĂ ORĂ despre Regele Mihai! Dezvăluiri făcute de părintele Adrian Diaconu, duhovnicul Majestăţii Sale