Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Îngrijitoarele care au bătut o fetiţă cu dizabilităţi într-un centru de plasament, cercetate penal de Poliţie

Îngrijitoarele care au bătut o fetiţă cu dizabilităţi într-un centru de plasament din oraşul Balş, judeţul Olt, sunt cercetate penal pentru loviri sau alte violenţe. De asemenea, ele au fost suspendate pe toată perioda anchetei.

de Redactia Observator

la 29.08.2018 , 14:59

Îngrijitoarele care au bătut o fetiţă cu dizabilităţi într-un centru de plasament, cercetate penal Îngrijitoarele care au bătut o fetiţă cu dizabilităţi într-un centru de plasament, cercetate penal - Observator

Îngrijitoarele care au bătut o fetiţă cu dizabilităţi într-un centru de plasament din oraşul Balş, judeţul Olt, sunt cercetate penal pentru loviri sau alte violenţe.

De asemenea, ele au fost suspendate pe toată perioda anchetei.

Articolul continuă după reclamă

Totul a fost filmat de un alt copil din centru. Incidentul a avut loc acum câteva zile la un centru de plasament din oraşul Balş.

Pe acelaşi subiect

În clipul video se vede clar cum îngrijitoarea se năpustește asupra fetei, adresându-i cuvinte grele și lovind-o peste față și peste trup cu palmele.

Fata începe să țipe, îngrijitoarea se enervează și mai tare și împreună cu colega de schimb o ridică pe sus pe copilă și o duc într-o altă încăpere, de unde continuă să se audă țipetele minorei.

Fetiţa bătută de îngrijitoare se află în sistemul de protecție de 7 ani, până anul trecut fiind îngrijită de un asistent maternal. Alți trei frați ai fetei sunt îngrijiți în sistemul de protecție din Olt.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Îngrijitoarele care au bătut o fetiţă cu dizabilităţi într-un centru de plasament, cercetate penal de Poliţie