Antena Meniu Search
x

Video Înjunghiată din senin ziua în amiaza mare într-un bar din Petroșani. Femeia s-a luptat singură cu agresorul pentru viața ei

Scene şocante s-au petrecut în mijlocul zilei, într-un bar din Petroşani. O femeie a fost înjunghiată de un tânăr, fără nicio explicaţie. Victima a suferit răni la mână şi picior, dar din fericire este în afara oricărui pericol. Poliţiştii l-au reţinut pe atacator, care a fost internat la Psihiatrie.

de Redactia Observator

la 04.04.2023, 07:41

Vezi și

Scenele de coşmar s-au petrecut ziua, în amiaza mare, într-un bar din centrul oraşului Petroşani. Femeia de 30 de ani se afla la tejghea, în momentul în care tânărul a intrat furios în local şi a început să o lovească de mai multe ori cu un cuţit. Victima era singură în local, şi a fost nevoită să se lupte singură cu individul.

S-a luptat pentru viața ei

Lucian Morogan, purtător de cuvânt ISU Hunedoara: Victima a suferit răni în zona mâinii stângi şi a genunchiului drept. Echipa de intervenţie a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Petroşani, unde i se acordă tratament medical de specialitate.

Imediat după ce rănile i-au fost tratate, femeia a fost lăsată să meargă acasă. Iar oamenii legii erau deja pe urmele atacatorului.

Comisar-şef Bogdan Niţu, purtător de cuvânt IPJ Huneadoara: În cel mai scurt timp, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Petroşani, care au efectuat cercetări şi au stabilit faptul că cel bănuit de comiterea acestor fapte ar fi un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Petroşani.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. Tânărul de 21 de ani a fost reţinut, iar mai apoi s-a decis că individul trebuie să fie internat într-un spital de psihiatrie, acolo unde se află şi acum. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Înjunghiată din senin ziua în amiaza mare într-un bar din Petroșani. Femeia s-a luptat singură cu agresorul pentru viața ei