Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cici şi Dragoş, elevii din Tulcea ucişi de un şofer beat cu BMW, conduşi pe ultimul drum

Sute de oameni, cu ochii în lacrimi, au participat, astăzi, la înmormântarea lui Cici şi Dragoş, cei doi elevi din Tulcea care au murit în cumplitul accident de la Constanţa provocat de un şofer beat cu BMW.

de Alin Tarnovschi

la 23.01.2019 , 13:27

Sute de oameni, cu ochii în lacrimi, au participat, astăzi, la înmormântarea lui Cici şi Dragoş, cei doi elevi din Tulcea care au murit în cumplitul accident de la Constanţa provocat de un şofer beat cu BMW.

Adrian Cicîrîc, în vârstă de 18 ani, elev la Liceul Teoretic 'Ion Creangă' Tulcea, şi Dragoş Moraru, elev la Liceul Tehnologic 'Henri Coandă' Tulcea, şi-au pierdut viaţa în noaptea de 19 spre 20 ianuarie 2019.

Astăzi, sute de prieteni, rude, colegi de liceu şi oameni impresionaţi de tragedie, i-au condus pe ultimul drum pe cei doi prieteni care îşi doreau să devină fotbalişti.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Colegii celor doi au ridicat adevărate altare la liceele unde tinerii învăţau, în memoria lui Adrian, cunoscut de prieteni drept 'Cici' şi a lui Dragoş.

Prietenii celor doi au postat, pe reţelele sociale, sute de mesaje emoţionante de adio.

Altar ridicat la liceu colegii lui Cici şi Dragoş, prietenii din Tulcea morţi în accident

Cici şi Dragoş au murit din cauza unui şofer beat

Cei doi prieteni se aflau într-un autoturism marca Dacia Logan, împreună cu un alt tânăr care a scăpat cu viaţă, când s-a petrecut nenorocirea.

Pe drumul dintre Constanţa şi Tulcea, în zona localităţii Palazu Mic, maşina celor trei a fost spulberată de un şofer beat aflat la volanul unui BMW X1.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina prietenilor din Tulcea a fost distrusă în proporţie de 100% şi a ajuns pe câmp.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei doi tineri, în timp ce al treilea a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Constanţa, acolo unde a fost operat.

Şoferul care a provocat nenorocirea, Vlad Andrei Alexandru, a fost acuzat de ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului (0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat).

El a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior arestat preventiv.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Cici şi Dragoş, elevii din Tulcea ucişi de un şofer beat cu BMW, conduşi pe ultimul drum