Antena Meniu Search
x

Intact Media Academy, poveşti de succes

Succesul începe mereu cu o şansă. Pentru tinerii care urmează Intact Media Academy, şansa poate veni din primele zile de curs. Atunci încep trainerii să stea cu ochii pe elevi, să-i urmărească şi, în final, să-i selecteze. Aşa sună şi povestea lui Sergiu Cora.

Vezi și

 Sergiu Cora vine din Suceava și este exemplul zicalei "nu aduce anul ce aduce ceasul". Venit la București pentru un interviu ca inginer în industria alimentară, Sergiu a aflat de Intact Media Academy. Impulsul a fost să vadă despre ce este vorba și a dat examen. După trei luni de cursuri visa deja la angajare.

Pentru Sergiu, ca pentru orice reporter începător, cel mai greu a fost să își facă surse. Dar în meseria aceasta, dacă ai pasiune, imposibilul aproape că nu există.

Drumul spre succes începe cu o șansă. Intact Media Academy poate fi șansa ta dacă te înscrii la cursuri. După absolvire, poți fi selectat să lucrezi ca redactor, reporter, prezentator, editor de montaj, cameraman. Poți să afli secretele fotografiei și ale machiajului, poți deveni mai încrezător și poți vedea lumea știrilor cu ochi de cunoscător.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Intact Media Academy, poveşti de succes