Antena Meniu Search
x

Intact Media Group: "Nu s-a renunţat la toate contestaţiile"

Intact Media Group precizează, cu privire la afirmatiile aparute in presa referitoare la retragerea unor contestatii formulate de catre Camelia si Corina Voiculescu impotriva dispozitiilor din dosarul legat de privatizarea ICA

Intact Media Group precizează, cu privire la afirmatiile aparute in presa referitoare la retragerea unor contestatii formulate de catre Camelia si Corina Voiculescu impotriva dispozitiilor din dosarul legat de privatizarea ICA urmatoarele:

Renuntarea in cauza nu vizeaza toate contestatiile depuse impotriva hotararii nelegale nr.888/08.08.2014 si cu atat mai putin, nu reprezinta renuntari la demersurile judiciare menite sa desfiinteze actul fara precedent al Curtii de Apel Bucuresti. Necesitatea actiunii a fost determinata de prezenta in completul care ar fi trebuit sa judece aceste contestatii a doamnei judecator Camelia Bogdan. In cadrul dosarului ICA aceasta si-a solutionat singura propriile cereri de recuzare, respingandu-le ca inadmisibile, precum si contestatiile formulate impotriva propriilor masuri.

Mai mult, a respins ca inadmisibile apelurile formulate de Camelia si Corina Voiculescu, impotriva carora a pronuntat, prin aceeasi hotarare judecatoreasca, masuri a caror punere in aplicare determina prejudicii, atat patrimonale, cat si nepatrimoniale, precum si refuzarea dreptului de a spune ceva in proces. Este evident ca, in conceptia doamnei Camelia Bogdan, dreptul la un recurs efectiv garantat de art.13 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului si dreptul la un proces echitabil, garantat de art.21 din Constitutie, precum si de art.6 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului reprezinta simple drepturi iluzorii.

Avand in vedere lipsa evidenta a unor garantii de impartialitate din partea magistratului Camelia Bogdan, renuntarea la contestatiile indreptate impotriva hotararii, ce urmau a fi solutionate de domnia sa, devine fireasca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Intact Media Group: "Nu s-a renunţat la toate contestaţiile"