Antena Meniu Search
x

Întâlnirea unui vlogger cu fanii a creat isterie la Buzău. Aventura s-a încheiat în duba poliţiei

Întâlnirea unui vlogger cu fanii a creat isterie la Buzău. Tânărul i-a anunţat, pe reţelele de socializare, că va veni în oraş. Ce a urmat pare desprins din filmele de comedie. A fost înconjurat de sute de adolescenţi, dar şi de oamenii legii.

de Redactia Observator

la 10.07.2019, 10:50

Vezi și

Întâlnirea unui vlogger cu fanii a creat isterie la Buzău. Tânărul i-a anunţat, pe reţelele de socializare, că va veni în oraş. Ce a urmat pare desprins din filmele de comedie. A fost înconjurat de sute de adolescenţi, dar şi de oamenii legii. Nu avea voie să organizeze o adunare publică fără autorizaţie. Aşa că aventura s-a încheiat în duba poliţiei.

Imogen, pe numele său Marius Neagu, un vlogger cu peste o sută de mii de fani pe youtube şi-a invitat admiratorii în centrul Buzăului, iar aceştia, majoritatea adolescenţi, au venit în număr mare să-şi vadă idolul în carne şi oase. Probabil ar fi făcut multe fotografii.dacă nu intervenea poliţia.

În scurt timp, Imogen a fost luat de poliţişti din mijlocul tinerilor înfocaţi. Vloggerul a plecat flancat de oamenii legii la sediu, pentru audieri. Urmat însă îndeaproape de fani care au spus, la unison, că-l urmăresc pentru că este amuzant.

Că are simţul umorului, o poate dovedi şi postarea de pe pagina sa de facebook: "Când Kim Jong Un vizitează Buzăul"- aşa a descris Imogen întâlnirea sa cu fanii. intra poza

Cât despre intervenţia poliţiştilor, spune că totul s-a terminat cu bine. Se aştepta să primească o amendă mare pentru că nu avea aprobare să-i cheme pe tineri într-un spaţiu public. A scăpat însă doar cu un avertisment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Întâlnirea unui vlogger cu fanii a creat isterie la Buzău. Aventura s-a încheiat în duba poliţiei