Antena Meniu Search
x

Video Interlopul Bebino a făcut atac de panică în instanță, după ce a fost chemat să dea explicații într-un nou dosar. Ce a strigat când i-a văzut pe jurnaliști

Liderul clanului Sportivilor, cunoscut ca Bebino, a făcut un atac de panică în instanţă, după ce a fost adus în faţa procurorilor să dea explicaţii într-un nou dosar. A fost chemată ambulanţa şi a primit îngrijri medicale. Interlopul a fost săltat ieri din pat de mascaţi şi dus la audieri în pijamale. Astăzi la ieşirea de la Parchet, supărat, liderul clanului Sportivilor a rostit şi numele celui pe care-l bănuieşte că l-ar fi pârât.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 25.08.2021, 17:15

Vezi și

Interlopul Bebino a fost reţinut după o plângere depusă de un martor într-un dosar mai vechi, în care este cercetat pentru tentativă de omor. Şi asta pentru că liderul Clanului Sportivilor ar fi tăiat cu sabia un alt interlop, în urmă cu un an şi jumătate. ”Mircea Nebunu ne-a legat”, a strigat Bebino când i-a văzut pe jurnaliști.

Bebino a fost adus în fața magistraților de la Judecătoria Sectorului 4 alături de alți doi bărbați cercetați în dosarul de răzbunare pentru ajutorul dat justiției. Totul a pornit după ce în luna mai, un martor din dosarul deschis în 2020 în care care Bebino era acuzat de tentativă de omor, a depus plângere la poliție spunând că a fost amenințat. 

Bebino, săltat de mascați și dus în pijamele la audieri

Potrivit Poliției Capitalei, ”în data de 24 august 2021, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Grupuri Infracţionale Violente, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare două mandate de aducere, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei, influenţarea declaraţiilor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. Persoanele vizate, au fost depistate şi conduse la audieri”.

În fapt, o persoană a sesizat poliţia cu privire la faptul că a fost ameninţată şi autoturismul i-a fost avariat, în încercarea de a-l determina să ofere, în faţa instanţei,  declaraţii mincinoase în favoarea unui bărbat cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, precizează poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Interlopul Bebino a făcut atac de panică în instanță, după ce a fost chemat să dea explicații într-un nou dosar. Ce a strigat când i-a văzut pe jurnaliști