Antena Meniu Search
x

Video Interlopul Florin Duduianu, zis Anaser, a fost arestat în SUA împreună cu alţi 47 de români. Ar fi furat sute de mii de dolari de la americani săraci

Unul dintre cei mai căutați criminali din România a fost arestat în Statele Unite. Interlopul Florin Duduianu a fost reţinut alături de alţi 47 de conaţionali. Autorităţile federale îi acuză că ar fi furat sute de mii de dolari de la americani săraci.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 22.01.2024, 13:47

Vezi și

Reţeaua infracţională instalase dispozitive de skimming în magazine, pentru a clona cardurile destinate familiilor cu venituri mici, de pe care puteau cumpăra produse alimentare, inclusiv lapte praf pentru bebeluşi. Proprietarii cardurilor nu îşi dădeau seama de fraudă decât în momentul în care mergeau la magazin şi constatau că nu mai au bani. După ce clonau cardurile, infractorii cumpărau cu acestea aceleaşi produse, pe care le exportau apoi în Mexic. 

Interlopul Florin Duduianu a fost arestat în SUA, împreună cu alți 47 de români

Procurorii din California susţin că au lucrat îndeaproape cu  cartelurile din Mexic pe această speţă. Vorbim despre gruparea infracţională din care făcea parte şi Florin Duduianu, zis şi Anaser, care era căutat de Poliţia Română pentru şantaj şi tâlhărie, inclusiv la adresa manelistului Florin Salam. Din grupare fac parte şi români, despre care se crede că au trecut ilegal în Statele Unite. Au reuşit americanii să recupereze sume cash de până la 150.000 de dolari, dar şi aproximativ 500 de carduri, de pe care se crede s-a retras suma de 500.000 de dolari, bani care ar fi fost folosiţi pentru a finanţa reţelele de crimă organizată, pentru un trai mai bun şi pentru a-şi cumpăra maşini de lux.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Interlopul Florin Duduianu, zis Anaser, a fost arestat în SUA împreună cu alţi 47 de români. Ar fi furat sute de mii de dolari de la americani săraci