Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Interlopul 'Urecheatul' a făcut live pe Facebook când a bătut un poliţist, gonea cu un BMW şi bea whisky din sticlă (Video)

Răzvan Silviu Tudorancea, zis şi 'Urecheatul', un cunoscut interlop din Bârlad, angajat al primăriei, a fost protagonistul unor scene incredibile în trafic.

de Redactia Observator

la 12.04.2018 , 16:19

Interlopul 'Urecheatul' a făcut live pe Facebook când a bătut un poliţist, gonea cu un BMW şi bea whisky

Răzvan Silviu Tudorancea, zis şi 'Urecheatul', un cunoscut interlop din Bârlad, angajat al primăriei, a fost protagonistul unor scene incredibile în trafic.

Totul s-a întâmplat luni, 9 aprilie, în jurul orei 23.30, atunci când 'Urecheatul' a avut chef de o petrecere stropită cu alcool chiar pe stradă.

Pentru a împărtăşi 'bucuria' cu prietenii săi, Răzvan Tudorancea a făcut live pe Facebook şi le-a arătat tuturor cum bea whisky direct din sticlă, cum se mânuieşte un cuţit, dar şi cum... se conduce sub influenţa băuturilor alcoolice.

Articolul continuă după reclamă

Din nefericire pentru el, la scurt timp după ce a pornit pe străzile din Bârlad cu un autoturism marca BMW, 'Urecheatul' a fost tras pe dreapta de un echipaj al Biroului Rutier.

Pe acelaşi subiect

După ce şi-a amintit că agentul care l-a oprit este acelaşi care l-a amendat pe tatăl său, Tudorancea a început să îl înjure şi chiar l-a lovit cu pumnul în faţă.

Poliţistul a cerut ajutorul colegilor, iar interlopul a fost imobilizat şi reţinut pentru 24 de ore.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"La data de 10 aprilie, la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad a fost înregistratã plângerea formulatã de ag.pr. Trandafir Lucian din cadrul Politiei mun. Bârlad – Biroul rutier, prin care acesta sesizeazã faptul cã la data de 09 aprilie, în jurul orei 23.40, aflându-se în exercitarea atributiilor de serviciu pe str. Republicii din Bârlad, în zona Confectii Bârlad, cu ocazia opririi în trafic pentru control a autoturismului marca BMW cu nr. de înmatriculare VS – 82 – URK, numitul Tudorancea Rãzvan Silviu, conducãtorul auto, i-a adresat amenintãri cu acte de violentã, l-a lovit cu cotul drept în zona gâtului, iar în momentul imobilizãrii a opus rezistentã, rupându-i uniforma agentului de politie. Initial i-a solicitat prezentarea documentelor personale si ale autoturismului, împrejurare in care inculpatul a devenit recalcitrant si agresiv verbal, proferând amenintãri si folosind un limbaj jignitor si injurios la adresa persoanei vãtãmate. Inculpatul a scuipat-o pe persoana vãtãmatã, de mai multe ori, iar la un moment dat, astfel cum reiese din declaratia persoanei vãtãmate, inculpatul a incercat sa forteze portiera autoturismului proprietate personalã, cu scopul de a se sustrage controlului efectuat de organele de politie.

Întrucât, conform sustinerilor declarative ale persoanei vãtãmate, inculpatul emana halena alcoolicã, având în privinta sa o serie de informatii conform cãrora acesta obisnuia sã consume bãuturi alcoolice în timp ce conducea pe drumurile publice, persoana vãtãmatã i-a solicitat sã se supunã testãrii cu aparatul etilotest. În acest context, inculpatul Tudorancea Rãzvan Silviu a devenit si mai recalcitrant, a provocat scandal public, respectiv a adresat expresii si cuvinte jignitoare, amenintãri cu acte de violentã si l-a agresat fizic, aplicându-i o loviturã cu cotul între umãr si barbã, în partea stângã a gâtului, agentului de politie Trandafir Lucian Costel. Ulterior inculpatul Tudorancea a fost imobilizat, încãtusat cu respectarea prevederilor legale incidente si a fost condus la Spitalul de urgentã 'Elena Beldiman' Bârlad pentru a-i fi prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În incinta spitalului, astfel cum rezultã din probele administrate, inculpatul Tudorancea Rãzvan Silviu a continuat sã se manifeste violent verbal la adresa agentului de politie, proferând amenintãri la adresa acestuia, prin atitudinea sa tulburând ordinea si linistea publicã atât la momentul opririi în trafic cât si în incinta unitãtii medicale. Conform buletinului de analizã toxicologicã alcoolemie emis de Laboratorul de toxicologie medico-legalã Vaslui, numitul Tudorancea a prezentat o alcoolemie de 1,80% alcool în sânge la ora 23.55 si 1,65% alcool în sânge la ora 00.05", scrie procurorul de caz.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Interlopul 'Urecheatul' a făcut live pe Facebook când a bătut un poliţist, gonea cu un BMW şi bea whisky din sticlă (Video)