Antena Meniu Search
x

International Women’s Association of Bucharest organizează Bazarul de Crăciun

Pe 7 decembrie va avea loc la Romexpo (Pavilion C3) a 22-a ediție a Bazarului de Crăciun, eveniment filantropic ce reunește comunitatea internațională din București, în beneficiul mai multor cauze sociale

Pe 7 decembrie va avea loc la Romexpo (Pavilion C3) a 22-a ediție a Bazarului de Crăciun, eveniment filantropic ce reunește comunitatea internațională din București, în beneficiul mai multor cauze sociale

Pe lângă strângerea de fonduri, Bazarul de Crăciun înseamnă explorarea diversității culturale a tuturor țărilor prezente și oferă o ocazie unică reprezentanților naționalităților care locuiesc în România de a fi împreună. Peste 40 de Misiuni Diplomatice își vor prezenta tradițiile culturale, muzica, dansul, costumele și produsele tradiționale de Crăciun.

“Evenimentul este prezidat de Comitetul de Caritate al IWA și de către Excelența Sa, Giovanna Brasioli, Președinte Onorific al Bazarului de Crăciun. Toate fondurile strânse cu această ocazie merg către proiectele din România pe care asociația le sprijină activ. Oricine se poate implica susținându-și țara, donând produse ce pot fi comercializate la stand sau prin sponsorizări directe”, spun organizatorii.

Mulțumită sprijinului acordat de către Misiunile Diplomatice, al companiilor si al tuturor celor care s-au alăturat sărbătorii Bazarului de Crăciun, IWA a reușit până acum să susțină financiar proiectele mai multor asociații, printre care Fundația FARA, Fundația pentru Dezvoltarea Popoarelor, Fundația Crucea Alb-Galbenă sau Institutul Clinic Fundeni.

Evenimentul este organizat de IWA, Asociația Internațională a Femeilor din București. Membrii acestei organizații sunt reprezentanți ai Corpului Diplomatic acreditat în România, ai comunității civile, culturală sau de afaceri, din 40 de țări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » International Women’s Association of Bucharest organizează Bazarul de Crăciun