Antena Meniu Search
x

Video Intervenție de urgenţă în zona lacului Siutghiol: Mai mulţi copii care se antrenau cu caiace, prinși de furtună în larg

Intervenţie de urgenţă pe lacul Siutghiol, în zona Ovidiu, după ce mai mulţi copii, care se antrenau cu caiace au fost prinşi de furtună în largul mării.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 14.07.2023, 13:15

Vezi și

Alarma a fost dată la 112 în jurul orei 9, unde a fost anunţat faptul că în zona Ovidiu, la ponton sunt circa 8-10 caiace în care se află copii care se antrenau și care au prinși de furtună în mare.

Au suferit atacuri de panică

La faţa locului s-a deplasat autospecială pentru transport personal şi victime multiple, barca Siutghiol, Personal tehnic de specialitate din Ovidiu, Smurd B și 2 Saj.

Zece copii au fost aduși la mal, iar şase dintre ei au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Tinerii au suferit atacuri de panică și s-au plâns că le este frig. O fetiță de 14 ani a fost transportată la spital de echipajul SAJ, cu atac de panică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Intervenție de urgenţă în zona lacului Siutghiol: Mai mulţi copii care se antrenau cu caiace, prinși de furtună în larg