Antena Meniu Search
x

Intervenție haotică a oamenilor, după ce o tânără a fost prinsă sub un tramvai, în București

Un accident şocant a fost urmat de o intervenţie dramatică în Capitală. O adolescentă de 15 ani, care traversa în grabă, cu telefonul la ureche, a fost prinsă sub un tramvai. La strigătele de ajutor, zeci de oameni s-au adunat în jurul ei.

Vezi și

Un accident şocant a fost urmat de o intervenţie dramatică în Capitală. O adolescentă de 15 ani, care traversa în grabă, cu telefonul la ureche, a fost prinsă sub un tramvai. La strigătele de ajutor, zeci de oameni s-au adunat în jurul ei. Şi fiecare a încercat propria metodă de salvare. Cele mai multe dintre ele, greşite. Intervenţia haotică a fost filmată. Atenție, imagini cu un puternic impact emoţional.

Momente de groază surprinse imediat după teribilul accident. Prinsă sub tramvai, o adolescentă de 15 ani se luptă să reziste. Cuprinşi de disperare, mai mulţi adulţi strigă unul la altul. Îşi dau seama că-i fac mai mult rău decât bine victimei. O femeie încearcă să o tragă de picioare în timp ce un bărbat o opreşte şi-i cere vatmanului să mute garnitura din loc.

Până la sosirea medicilor SMURD, oamenii reuşesc să o scoată pe fată de sub tren. Are răni la cap, în zona bazinului şi la picioare.

Martorii au povestit că tânăra voia să treacă strada prin loc nepermis şi nu era atentă, pentru că vorbea la telefon. Din acest motiv s-a oprit brusc pe linia de tramvai, iar vatmanul nu a mai putut să o evite.

În urmă cu doar câteva luni, tot în Bucureşti, o mamă a fost mutilată de tramvai în faţa copilului. Şi ea traversa neregulamentar, vorbind la telefon.

Fata de 15 ani a fost transportată la spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti, unde a rămas sub supravegherea medicilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Intervenție haotică a oamenilor, după ce o tânără a fost prinsă sub un tramvai, în București