Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Intervenţie mai puţin obişnuită pentru salvamarii din Constanţa. Au scos din nisip un bărbat îngropat până la gât

Salvamarii constănţeni au avut parte, zilele trecute, de o intervenţie mai puţin obişnuită, ei reuşind să scoată din nisip un bărbat care fusese îngropat până la gât.

de Redactia Observator

la 09.07.2021 , 13:58

Salvamarii au săpat cu mâinile goale în nisip pentru a-l extrage pe bărbat
Salvamarii au săpat cu mâinile goale în nisip pentru a-l extrage pe bărbat - replicaonline
  • Bărbatul fusese îngropat de prieteni în nisipul de pe plaja Tuzla.

Bizarul incident s-a produs pe plaja din Tuzla, iar primele informaţii arată că, cel mai probabil, bărbatul a fost îngropat de prietenii săi de pahar şi lăsat îngropat în nisip.

Conform republicaonline, incidentul ne arată complexitatea intervenţiilor pe care le au de făcut salvamarii, aceştia nefiind obligaţi să lupte doar cu valurile şi să scoată eventualele victime din apă.

Salvamarii au fost obligaţi să sape cu mâinile goale pentru a-l extrage pe tânăr din nisp. Culmea este că victima nu părea foarte afectată de situaţie, ba chiar el amuza copios de propria ispravă.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa video: Replica de Constanţa

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Intervenţie mai puţin obişnuită pentru salvamarii din Constanţa. Au scos din nisip un bărbat îngropat până la gât