Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Intervenţie uriaşă pe plaja Corbu. 25 de scafandri din 6 judeţe caută un copil luat de valuri (Video)

25 de scafandri, cu şapte autospeciale şi o barcă, îl caută astăzi, pe adolescentul dispărut în Marea Neagră, în zona plajei Corbu. Este prima căutare de acest gen la care participă un număr atât de mare de scafandri.

de Redactia Observator

la 11.06.2018 , 12:12

Intervenţie uriaşă pe plaja Corbu. 25 de scafandri din 6 judeţe caută un copil luat de valuri (Video) Intervenţie uriaşă pe plaja Corbu. 25 de scafandri din 6 judeţe caută un copil luat de valuri (Video)

25 de scafandri, cu şapte autospeciale şi o barcă, îl caută astăzi, pe adolescentul dispărut în Marea Neagră, în zona plajei Corbu.

Este prima căutare de acest gen la care participă un număr atât de mare de scafandri.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iau parte la misiuni şi scafandrii de la inspectoratele judeţene pentru situaţii de urgenţă Alba, Suceava, Hunedoara, Bucureşti-Ilfov, Vrancea şi Teleorman, aflaţi în stagiul de antrenament la Constanţa.

Aseară, scafandrii au întrerupt căutările din cauza mării agitate şi a întunericului.

Un copil în vârstă de 14 ani este căutat de autorităţi după ce duminică după-amiază a intrat în mare, în zona Corbu, şi nu a mai ieşit, în zonă fiind trimis şi un echipaj de scafandri.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină duminică după-amiază pe plaja de la Corbu, după ce doi copii de aproximativ 14 ani au intrat în mare.

Unul dintre ei a reuşit să iasă din apă, fiind în stare bună, fără probleme medicale, însă cel de al doilea copil a dispărut în mare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Intervenţie uriaşă pe plaja Corbu. 25 de scafandri din 6 judeţe caută un copil luat de valuri (Video)