Antena Meniu Search
x

Video Interviu emoţionant cu soţia lui Nosfe, la două luni de la moartea artistului. "Simt pe alocuri că încă lucrăm împreună"

Cu o iubire necondiţionată, Mădălina Creţan, sau cum s-a autointitulat în social media "soţie de artist", îi duce mai departe munca şi numele de scenă lui Nosfe. Artistul român care a murit în luna octombrie de infarct, în toiul nopţii. Zâmbind cu lacrimi în ochi, soţia lui Darius Vlad Creţan a vorbit deschis în faţa camerei de filmat, într-un interviu în exclusivitate pentru Chefi la cuţite. 

de Redactia Observator

la 07.12.2022, 20:46

Vezi și

Au trecut două luni de suferinţă pentru soţia lui Nosfe şi încă nu se poate obişnui cu gândul că artistul de 37 de ani nu mai e.

Mădălina Creţan: Nu suportam să ne certăm. În 99% din cazuri gândeam la fel vizavi de orice. Cumva simt că toate lucrurile pe care noi le aveam în plan să le facem, eu va trebui să le continui. Este terapie faptul că mă ocup în continuare de proiectele lui. Simt pe alocuri că încă lucrăm împreună.

Şi ştie că trebuie să fie puternică pentru fetiţa lor Iris.

Mădălina Creţan: Iris e un copilaş foarte matur. Înţelege foarte multe lucruri şi foarte bine. O liniştesc de fiecare dată când plânge şi îmi spune că îi este dor de tati.

Pe acelaşi subiect

Pasiunea pentru gătit şi participarea împreună la Chefi la cuţite sunt printre amintirile cele mai dragi.

Mădălina Creţan: A fost o decizie de impuls. Între noi doi şi această emisiune s-a creat o conexiune. Pentru că ne place mâncare, în sine. Ne place gustul, să încercăm mâncăruri noi. Ne doream la un moment dat să mergem în locuri diferite, ţări, unde stă mâncăm mâncarea lor tradiţională.

Nosfe a murit la câteva ore după un concert

2022 a fost un an aniversar pentru Nosfe. Împlinise 20 de ani de când muzica a devenit viaţa lui şi avea planuri mari. Cu doar câteva ore înainte de infarct, a susţinut un concert în Capitală.

Mădălina Creţan: Am susţinut extraordinar de mult fiecare celulă a lui care transmitea artă şi l-am înţeles şi l-am susţinut cât am putut eu de mult. 

Alte declaraţii emoţionante ale soţiei lui Nosfe puteţi vedea în interviul integral de pe Antena Play

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Interviu emoţionant cu soţia lui Nosfe, la două luni de la moartea artistului. "Simt pe alocuri că încă lucrăm împreună"