Antena Meniu Search
x

Foto Anunţ după moartea lui Nosfe. Colegii din Şatra B.E.N.Z vor să-i împlinească marele vis. "Şi-a dat viaţa la propriu pentru muzică"

Nosfe a murit la doar 37 de ani, iar vestea a luat pe nepregătite familia, prietenii, scena muzicală românească şi fanii de pretutindeni. Artistul, cunoscut mai ales ca membru al celebrei trupe Șatra B.E.N.Z, s-a stins din viaţă acasă, la scurt timp după ce susţinuse un concert la un festival de trap din Capitală. Nosfe, pe numele lui real Darius Vlad Creţean, era căsătorit cu bloggeriţa Mădălina Creţan, cei doi fiind părinţii unei fetiţe. Iar pentru cele două, care anunţă că vor rămâne puternice în ciuda tragediei care s-a abătut asupra familiei, Lu-K Beats vrea să ducă la împlinire "marele vis" al prietenului său trecut în nefiinţă. Membrul trupei Șatra B.E.N.Z a anunţat totul pe Instagram.

de Redactia Observator

la 19.10.2022, 18:00

Zâmbitor şi înconjurat de prietenii alături de care a făcut din trupa Şatra B.E.N.Z un nume faimos pe scena trapului românesc. Aşa apărea Nosfe în ultima fotografie postată cu el în viaţă, weekendul trecut, înaintea concertului susţinut la un festival din Bucureşti. Câteva ore mai târziu, artistul se stingea din viaţă acasă, cauza decesului nefiind confirmată încă. Se crede, totuşi, că Nosfe, pe numele său real Darius Vlad Creţean, a murit după ce a suferit un infarct. 

Ultimele clipe din viața lui Nosfe

Colegii de trupă spun că, în timpul concertului, Nosfe a cerut să se dea jos de pe scenă, după ce i s-a făcut rău. A acuzat dureri în piept şi a plecat rapid acasă, în Baloteşti, acolo unde din senin s-a prăbuşit din picioare. "S-a dus să-şi ia telefonul din maşină şi atunci s-a prăbuşit. Totul s-a întâmplat în seara concertului, în timpul efortului fizic", povesteşte Lu-K Beats. La trei şi jumătate dimineaţa, soţia lui, bloggeriţa Mădălina Creţean, l-a găsit şi a chemat ambulanţa. Nosfe nu reacţiona. Salvatorii nu au putut face nimic pentru el.

Trupul artistului a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie. Poliţiştii au deschis dosar pentru ucidere din culpă, procedura standard în cazul morţilor subite. Apropiaţii spun că ar fi suferit un infarct, iar familia şi prietenii cred că epuizarea şi-a spus cuvântul.

Pe acelaşi subiect

Lu-K Beats vrea să împlinească marele vis al lui Nosfe

"Una din dorinţele cele mai mari a lui @nosfezilla (n.r. contul de Instagram al lui Nosfe) în ultimul an a fost să scoată muzică nouă şi mai ales noul album la care lucra. Îi promiteam că în curând, dar hai să mai facem nişte piese să avem din ce să alegem şi uite aşa a ajuns la aproape 200 de piese nelansate. Vreau să mă ţin de promisiune şi să fac lucrurile să se întâmple. Mi-aş fi dorit ca toată atenţia asta să o primească cât mai era printre noi, nu acum, dar poate măcar acum o să îl ascultaţi cu atenţie şi o să îi apreciaţi adevăratul potenţial. Am spus toate acestea public deoarece nu vreau să văd story-uri sau ştiri false ca şi cum cineva ar profita de cele întâmplate doar pentru clout sau view-uri. Şi-a dat viaţa la propriu pentru muzică şi voi trebuie să auziţi ce simţea şi ce avea de spus. Toate încasările de pe orice ţine de el se vor duce către Mady şi Iris. Haideţi să îi arăt că apreciem cine a fost şi ce a făcut pentru fiecare din noi", a scris miercuri Lu-K Beats, pe Instagram.

Mesaj emoţionant al soţiei lui Nosfe: "Promitem să îți ducem povestea mai departe"

Soţia lui Nosfe, bloggeriţa Mădălina Creţan, a postat un mesaj emoţionant în care vorbeşte despre viaţa ei şi a fiicei sale, în urma pierderii suferite.

"Tu ai fost soarele și luna, noi suntem sarea și piperul. Tu ai să strălucești pe cer în continuare, ai să ne încalzești, sa ne faci lumină atunci când o să vrei să vedem lumea, să ne dai noapte atunci o sa avem nevoie de somn, ploaie atunci când o să plângem, muzică atunci când o sa vrei sa fim fericite. Iar noi o să dăm gust vieții cum o să știm noi mai bine. Promitem să îți ducem povestea mai departe, promit să scriu mai mult și mai des, promitem să fim în continuare bucuriile tale cele mai mari, promit să continui să fac mâncare, să am grijă de căsuța noastră ca să-i păstrez energia curată, să o învăț pe Iris italiană, să o învăț să poarte ochelari de soare, să iubească adidașii, muzica, arta, oamenii. Sub o formă pe care nu o înțelegem acum în totalitate, o să rămânem tot noi 3 pentru că altfel nu se poate, altfel nu știm, altfel nu vrem. Te iubim cel mult, te iubim oricum!", a scris pe Instagram soţia artistului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Anunţ după moartea lui Nosfe. Colegii din Şatra B.E.N.Z vor să-i împlinească marele vis. "Şi-a dat viaţa la propriu pentru muzică"