Antena Meniu Search
x

Video "Intram în foc dacă știam că sunt copii în casă". Mărturie șocantă, după moartea celor 5 copii din SUA. Arși de vii, când tatăl cumpăra cadouri de Crăciun

Apar noi detalii tulburătare, după ce cinci copii au murit arși de vii în casa din Arizona. Patru dintre ei erau frați, iar al cincilea copil era un verișor. Au fost lăsați singuri acasă cât timp tatăl celor 4 frați era plecat să cumpere cadouri de Crăciun.

de Redactia Observator

la 19.12.2023, 18:54

Mărturie șocantă, după moartea celor 5 copii din SUA. Arși de vii, când tatăl cumpăra cadouri de Crăciun
Mărturie șocantă, după moartea celor 5 copii din SUA. Arși de vii, când tatăl cumpăra cadouri de Crăciun - GoFundMe / 12 News

Patru frați băieți de 2, 5 și 13 ani și sora lor în vârstă de 4 ani, au murit alături de verișorul lor în vârstă de 11 ani, potrivit New York Post.

„Nu au fost supraviețuitori”, a spus poliția despre incendiul care părea să fi pornit de la parter, dar s-a extins rapid, prinzându-i pe toți cei cinci copii în dormitorul de la etaj.

„Tatăl copiilor a raportat anchetatorilor că a fost plecat aproximativ 2 ore și jumătate pentru a cumpăra alimente și cadouri de Crăciun”, a spus poliția.

Nepoții unui pompier, arși de vii în incendiu

Pe acelaşi subiect

Cu toate acestea, toți cei cinci copii erau nepoții unui angajat al Departamentului de Pompieri Bullhead City, a spus poliția. Cauza exactă a incendiului nu a fost încă dezvăluită.

„Orașul nostru se confruntă cu o tragedie îngrozitoare”, a spus șeful poliției, Robert Trebes, subliniind că anchetatorii „lucrează fără încetare pentru a obține răspunsuri”. Vecinii au văzut incendiul și au privit neputincoși cum focul distruge totul, inclusiv cinci suflete nevinovate. Au încercat disperați să stingă flăcările însă nu au reușit.

„Țipam cu toată forța”, a spus un vecin care a încercat să intre în casă, spunând că nu au văzut sau auzit nimic de la copii. „Sunt mulți oameni care ar fi intrat în flăcări dacă am fi știut că sunt copii în casă”.

Când au sosit pompierii, vecinii au ajutat la amplasarea unei scari extensibile în dormitorul de la etaj, a spus poliția. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Intram în foc dacă știam că sunt copii în casă". Mărturie șocantă, după moartea celor 5 copii din SUA. Arși de vii, când tatăl cumpăra cadouri de Crăciun