Antena Meniu Search
x

Video Într-o perioadă în care multe perechi își amână nunțile, doi pacienți COVID s-au căsătorit în salonul de spital, în Spania

Într-o perioadă în care mulţi îndrăgostiţi şi-au amânat nunţile din cauza pandemiei, doi pacienţi infectaţi cu Sars-Cov-2 s-au hotărât să îşi unească destinele în salonul de spital. Martori le-au fost asistentele şi medicii, iar un preot a oficiat ceremonia într-o videoconferinţă.

de Redactia Observator

la 06.02.2021, 17:33

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

În aplauzele medicilor şi asistentelor, mireasa în scaun cu rotile şi mirele din patul de spital şi-au început noul drum. Aceasta a fost şi prima dată în 10 zile când Rosario şi Fernando s-au văzut, după ce au fost separaţi în unităţi diferite pentru că starea de sănătate a viitorului mire s-a înrăutăţit. 

Rosario, mireasă: Este un bărbat foarte puternic, este un luptător, un campion, va trece cu bine peste toate astea. 

Cei doi îndrăgostiţi din Madrid, în vârstă de 62 şi respectiv 70 de ani nu au luat în calcul căsătoria până la acest punct. Aflat pe patul de spital, Fernando a vrut ca povestea lor de iubire să fie într-un final oficializată. 

Rosario: În urmă cu vreo 8 zile, nu îmi aduc aminte exact, m-a întrebat dacă vreau să mă căsătoresc cu el printr-un mesaj pe Whatsapp. A fost cea mai mare bucurie. Desigur, i-am spus că răspunsul meu este "DA" şi că ar fi cea mai mare bucurie pentru mine să fiu soţia lui. 

Spitalul unde s-a organizat evenimentul a fost construit în doar 100 de zile pentru a trata victimele COVID. Institutul se află însă în centrul unui scandal după ce bugetul construcţiei s-a dublat pe parcurs şi a ajuns la 130 de milioane de euro. În acelaşi timp, doar jumătate dintre cele 1000 de paturi de la terapie intensivă au fost instalate până la acest moment. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Într-o perioadă în care multe perechi își amână nunțile, doi pacienți COVID s-au căsătorit în salonul de spital, în Spania