Antena Meniu Search
x

Foto Inundaţie la secţia ATI COVID a Spitalului Judeţean Sibiu, după o ploaie torenţială. Apa, strânsă în găleţi de angajaţi: "Problemă tehnică"

Secţia ATI COVID a Spitalului Judeţean Sibiu a fost inundată, luni, în urma unei ploi torenţiale. "Sistemul de colectare şi scurgere al modularului nu a făcut faţă", a transmis purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale. În secţie se află în acest moment internaţi şase pacienţi.

de Redactia Observator

la 03.10.2022, 17:59

Secţia ATI COVID a Spitalului Judeţean Sibiu a fost inundată, luni, în urma unei ploi torenţiale.  În unele locuri, apa a ajuns şi la 20 de centimetri, iar angajaţii spitalului au folosit găleţi pentru a aduna apa. "În urma căderilor abundente de precipitaţii apa a pătruns în modularul ATI COVID al SCJU Sibiu. Practic, din cauza debitului foarte mare de apă rezultat în urma ploilor torenţiale, sistemul de colectare şi scurgere al modularului nu a făcut faţă", a transmis, luni, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu, Decebal Todăriţă

Inundaţie la secţia ATI COVID a Spitalului Judeţean Sibiu. "O problemă tehnică"

Potrivit acestuia, echipa administrativă a SCJU Sibiu s-a deplasat la faţa locului şi s-a intervenit rapid pentru îndepărtarea apei. ”Pacienţii şi aparatura nu sunt în acest moment în pericol. Este o problemă de natură tehnică, iar SCJU Sibiu a notificat deja constructorul care a efectuat lucrarea în vederea identificării rapide a unei soluţii, astfel încât astfel de situaţii să nu se mai repete. Construcţia este încă în garanţie”, a mai transmis Todăriţă, potrivit news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Inundaţie la secţia ATI COVID a Spitalului Judeţean Sibiu, după o ploaie torenţială. Apa, strânsă în găleţi de angajaţi: "Problemă tehnică"