Antena Meniu Search
x

Urgie la Tulcea! Ploile torenţiale au inundat străzile oraşului şi au distrus gospodării (Video)

O ploaie torenţială a inundat străzile oraşului Tulcea, oraşul fiind sub Cod Galben de vreme severă. În restul judeţului, meteorologii ANM au anunţat averse din care se vor acumula peste 35-40 l/mp.

de Redactia Observator

la 27.06.2018 , 18:42

O ploaie torenţială a inundat străzile din Tulcea, oraşul fiind sub Cod Galben de vreme severă. În restul judeţului, meteorologii ANM au anunţat averse din care se vor acumula peste 35-40 l/mp.

Centrul oraşului a fost acoperit de ape, din cauza canalizărilor înfundate. Apele învolburate au afectat gospodării întregi, pieţe din oraş, autoturisme şi mijloace de transport în comun. 

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Meteorologii ANM au emis pentru data de 27 iunie Cod Portocaliu de ploi, însoţie de descărcări electrice, intensificări de durată ale vântului şi grindină. 

Pompierii de la Babadag au fost solicitaţi să intervină pentru evacuarea apei din mai multe gospodării din localitatea Enisala. S-a intervenit cu două autospeciale, două motopompe şi opt subofiţeri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vă faceţi de obicei o asigurare de călătorie când plecaţi în vacanţe?
Observator » Evenimente » Urgie la Tulcea! Ploile torenţiale au inundat străzile oraşului şi au distrus gospodării (Video)