Antena Meniu Search
x

Video Invazie de şerpi în Olt. O reptilă, filmată cum se urcă pe perete la spitalul din Balş. Fenomenul e din ce în ce mai frecvent în România

Vizită cel puţin neobişnuită la Spitalul Orăşenesc din Balş. Un şarpe a fost filmat de un pacient cum se plimba nestingherit chiar în sala de mese a spitalului, asta după ce ar fi intrat printr-o fereastră lăsată deschisă. 

de Redactia Observator

la 15.06.2022, 17:46

Vezi și

Pe imagini se vede cum şarpele merge pe podeaua salonului şi apoi urcă pe perete în încercarea de a scăpa. Angajaţii au anunţat imediat jandarmeria, iar reptila a fost scoasă afară în doar câteva minute fără a se întâmpla vreun incident.

Invazie de şerpi în Olt

Se pare că fenomenul e din ce în ce mai frecvent în România. Numai în judeţul Olt jandarmii au intervenit de 7 ori de la începutul lunii iunie. Iar acum două săptămâni, un alt şarpe a fost filmat în scara unui bloc din Capitală.

Şarpele scării de bloc a fost găsit încolăcit într-un colţ, ascuns după un coş de gunoi. Bărbatul care a descoperit musafirul târâtor nu l-a gonit imediat, ci a profitat de ocazie pentru a filma. În imagini se vede cum reptila încearcă să se întoarcă de unde a venit. Ironia este că scara avea nevoie de aerisire după o operaţiune de deratizare, care trebuia să îi scape pe oameni de şobolani. Şarpele ar fi venit din grădina blocului, acolo unde ar mai fi şi alţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Invazie de şerpi în Olt. O reptilă, filmată cum se urcă pe perete la spitalul din Balş. Fenomenul e din ce în ce mai frecvent în România