Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Invazie de şerpi în Olt. O reptilă, filmată cum se urcă pe perete la spitalul din Balş. Fenomenul e din ce în ce mai frecvent în România

Vizită cel puţin neobişnuită la Spitalul Orăşenesc din Balş. Un şarpe a fost filmat de un pacient cum se plimba nestingherit chiar în sala de mese a spitalului, asta după ce ar fi intrat printr-o fereastră lăsată deschisă. 

De Redactia Observator la 15.06.2022, 17:46
Vezi și

Pe imagini se vede cum şarpele merge pe podeaua salonului şi apoi urcă pe perete în încercarea de a scăpa. Angajaţii au anunţat imediat jandarmeria, iar reptila a fost scoasă afară în doar câteva minute fără a se întâmpla vreun incident.

Invazie de şerpi în Olt

Se pare că fenomenul e din ce în ce mai frecvent în România. Numai în judeţul Olt jandarmii au intervenit de 7 ori de la începutul lunii iunie. Iar acum două săptămâni, un alt şarpe a fost filmat în scara unui bloc din Capitală.

Şarpele scării de bloc a fost găsit încolăcit într-un colţ, ascuns după un coş de gunoi. Bărbatul care a descoperit musafirul târâtor nu l-a gonit imediat, ci a profitat de ocazie pentru a filma. În imagini se vede cum reptila încearcă să se întoarcă de unde a venit. Ironia este că scara avea nevoie de aerisire după o operaţiune de deratizare, care trebuia să îi scape pe oameni de şobolani. Şarpele ar fi venit din grădina blocului, acolo unde ar mai fi şi alţii. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Invazie de şerpi în Olt. O reptilă, filmată cum se urcă pe perete la spitalul din Balş. Fenomenul e din ce în ce mai frecvent în România