Antena Meniu Search
x

"Bă, ăsta e bătrân!". Surpriză într-un spital din Olt. Un şarpe, "coleg de salon" pentru un pacient din Balş

Surpriza din salon. De asta a vut parte un pacient din Balş, judeţul Olt, care a filmat un şarpe într-una dintre încăperile Spitalului Orăşenesc din oraş. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 15.06.2022, 11:54

Şarpe în spitalul din Balş
Şarpe în spitalul din Balş - Captura Video

În imaginile urcate pe reţelele de socializare, filmate de bărbatul care era internat în unitatea medicală se observă cum reptila merge pe podeua din salon, apoi urcă peretele spre fereastra salonului. 

Şarpele din salon

Şarpele ar fi intrat în spital printr-o fereastră deschisă, iar angajaţii au reuşit să îl scoată în afara clădirii. Săptămâna trecută, jandarmeria a intervenit pentru scoaterea unui şarpe din casa unui localnic. 

Problema şerpilor este din ce în ce mai des întâlnită în România. În urmă cu câteva săptămâni o reptilă a fost filmată în scara unui bloc din Capitală.

Pe acelaşi subiect

Şarpele... scării de bloc a fost găsit încolăcit într-un colţ, ascuns după un coş de gunoi. Bărbatul care a descoperit musafirul târâtor nu l-a gonit imediat, ci a profitat de ocazie pentru a filma. În imagini se vede cum reptila încearcă să se întoarcă de unde a venit.

Ironia este că scara avea nevoie de aerisire după o operaţiune de deratizare, care trebuia să îi scape pe oameni de şobolani. Şarpele ar fi venit din grădina blocului, acolo unde ar mai fi şi alţii. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » "Bă, ăsta e bătrân!". Surpriză într-un spital din Olt. Un şarpe, "coleg de salon" pentru un pacient din Balş