Antena Meniu Search
x

Inventivitate de şofer român! Cum a reuşit un şofer de TIR să scape de plata rovinietei şi de amendă - VIDEO

Un şofer de TIR din Braşov a reuşit să scape de plata rovinietei şi de amendă printr-o metodă inedită. Bărbatul a creat un dispozitiv care ascundea numărul.

Cum a reuşit un şofer de TIR să scape de plata rovinietei şi de amendă

Un şofer de TIR din Braşov a reuşit să scape de plata rovinietei şi de amendă printr-o metodă inedită. Bărbatul a creat un dispozitiv care ascundea numărul de înmatriculare.

Astfel, de fiecare dată când trecea printr-o zonă în care erau montate camere ale CNAIR, la o simplă apăsare a unui buton montat în cabină, numărul de înmatriculare era ascuns.

Totuşi, poliţiştii şi reprezentanţii ISCTR au reuşit însă să îl prindă în trafic. Nu mică le-a fost mirarea când au apăsat pe un buton din cabina autotrenului, iar numărul de înmatriculare al vehiculului dispărea, astfel că supravegherea video a sectorului de drum pe care este obligatoriu plata rovignetei era ineficient, notează vasiledale.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Inventivitate de şofer român! Cum a reuşit un şofer de TIR să scape de plata rovinietei şi de amendă - VIDEO