Antena Meniu Search
x

Invitație la festivalul interactiv "Amintiri din Copilărie"

Între 12 şi 14 iunie Teatrul Ion Creangă invită copiii, părinții şi bunicii serioşi sau haioşi să se joace împreună. Cea de-a doua ediţie a Festivalului interactiv „Amintiri din copilărie" ne scoate pe toţi afară din casă pentru un sfârşit de săptămână plin în Parcul Kiseleff.

Vezi și

Între 12 şi 14 iunie Teatrul Ion Creangă invită copiii, părinții şi bunicii serioşi sau haioşi să se joace împreună. Cea de-a doua ediţie a Festivalului interactiv „Amintiri din copilărie" ne scoate pe toţi afară din casă pentru un sfârşit de săptămână plin în Parcul Kiseleff

Cu partenerul tău de joacă, Teatrul Ion Creangă, nu te vei plictisi nicio clipă. Festivalul propune un program variat, cu activități adresate celor mici și mari, pentru a aduce întreaga familie împreună. Scenograful Viaceslav Vutcariov transformă Parcul Kiseleff în cel mai colorat parc din centrul Bucureştiului, creând iluzia unei lumi suprarealiste a poveştilor cu personaje fantastice, o lume a viselor colorate în care să zbori e mai uşor ca niciodată. Spectacolele de teatru interactiv au mai mult farmec în aer liber, iar jocurile și atelierele de creaţie şi bricolaj vor da tuturor ocazia să se bucure de copilărie.

Fiecare alee va deveni un început de poveste. Clovnii vor fi gata să inventeze jucării năstruşnice din baloane, iar statuile vivante şi mimii misterioşi îi vor lua prin surprindere pe spectatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Invitație la festivalul interactiv "Amintiri din Copilărie"