Antena Meniu Search
x

Video Ioan, băiatul care s-a aruncat de pe o clădire în Mehedinți, nu s-ar fi sinucis din dragoste. Protecția Copilului s-a autosesizat și face anchetă

Tot mai multe semne de întrebare ridică moartea băiatului de 13 ani, care, în noaptea de luni spre marți, s-a aruncat de pe clădirea fostei maternități din Drobeta-Turnu Severin. Se pare că decepția din dragoste nu ar fi cauza principală a sinuciderii, conform sutelor de mărturii de pe rețelele de socializare. Protecția Copiului Mehedinți s-a autosesizat și a demarat propria anchetă asupra morții lui Ioan. Astăzi copilul, a fost înmormântat.

de Alin Ghiciulescu

la 10.11.2022, 15:27

Ioan, băiatul care s-a aruncat de pe o clădire în Mehedinți, nu s-ar fi sinucis din dragoste. Protecția Copilului s-a autosesizat și face anchetă

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți a deschis o anchetă, după moartea copilului de 13 ani care s-a aruncat de pe fosta maternitate din Drobeta Turnu-Severin.

Protecția Copilului: Ne-am autosesizat ca instituție după producerea acestei tragedii

Instituția s-a autosesizat, după ce în mediul online și în presă au apărut informații cu privire la faptul că minorul ar fi suferit multiple agresiuni din partea tatălui său, care este preot la catedrala episcopală din Drobeta Turnu-Severin.

"Ne-am autosesizat ca instituție după producerea acestei tragedii. Este un caz care ne-a afectat direct, nu doar că angajații ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. Spun că ne-am autosesizat pentru că nu am avut nicio solicitare scrisă din partea unei persoane sau a unei instituții. Se conturează niște aspecte care evident trebuie verificate. Nu aș vrea să ne antepronunțăm, Vreau să fie foarte clar acest lucru, nu spun că lucrurile stau într-un fel sau altul, pentru că ancheta este încă în fază incipientă. Noi urmează să verificăm prin această anchetă ce s-a întâmplat acolo în familie și să vedem dacă nu cumva și ceilalți trei copii ai familiei sunt într-o situație de risc, în cazul în care relatările de presă se confirmă", a declarat Adrian Bidilici, director al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți.

Pe acelaşi subiect

Astăzi, Ioan a fost înmormântat. Sute de oameni l-au condus pe ultimul drum

Sute de oameni, colegii de clasă, cunoștințe, grupul lui de prieteni, familia și toată suita de preoți ai catedralei ortodoxe din Severin l-au condus astăzi pe Ioan pe ultimul lui drum. 

Băiatul de 13 ani, victima unei morți suspecte, a avut slujbă în fața bisericii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Ioan, băiatul care s-a aruncat de pe o clădire în Mehedinți, nu s-ar fi sinucis din dragoste. Protecția Copilului s-a autosesizat și face anchetă