Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Mehedinți, unde un băiat de 13 ani s-ar fi sinucis din dragoste. Ioan a fost găsit fără suflare de mama lui

Tragedie fără margini, aseară, în Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți. acolo unde un copil de doar 13 ani şi-a găsit sfârşitul după ce a căzut în gol de la aproape 8 metri. Vă avertizăm că urmează informaţii cu puternic impact emoţional. Băiatul, fiu de preot, a murit pe loc după ce s-ar fi aruncat de pe clădirea dezafectată a fostei maternităţi din oraş. Motivul ar fi o decepţie în dragoste. 

de Redactia Observator

la 08.11.2022, 14:33

Vezi și

Surse din cadrul anchetei susțin că băiatul în vârstă de 13 ani s-ar fi certat aseară cu iubita lui. În jurul orei 21.00, ar fi plecat de acasă, dar nu le-a spus părinților exact unde merge, ci doar că vrea să se plimbe. O oră mai târziu, văzând că nu îi răspunde la telefon, mama sa a reușit să îi localizeze mobilul cu ajutorul unei aplicații și așa l-a găsit.

Din păcate, a fost prea târziu. Băiatul de 13 ani s-ar fi aruncat de pe clădirea fostei maternități din Drobeta-Turnu Severin. A căzut în gol de la 8 metri, iar medicii chemați de urgență la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.

Ioan învăța la un liceu din Drobeta-Turnu Severin și avea rezultate remarcabile. Familia este în stare de șoc

Băiatul învăța la un liceu din Drobeta-Turnu Severin, la secția de muzică, și avea rezultate remarcabile la concursuri și olimpiade școlare. 

Pe acelaşi subiect

Familia și prietenii sunt în stare de șoc  și nu își pot explica gestul extrem. Polițiștii din Mehedinți au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și face cercetări în acest caz, iar prima ipoteză pe care o iau în calcul anchetatorii este sinuciderea.

"La data de 7 noiembrie a.c., ora 22.50, Poliția  Municipiului Drobeta-Turnu a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 13 ani, s-a aruncat în gol de pe o clădire  din municipiu. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică, care au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, s-a stabilit că, în jurul orei 21.00, minorul ar fi plecat de la locuința sa, unde locuia împreună cu părinții, spunându-le acestora că merge să se plimbe.

Ulterior, mama acestuia, văzând ca nu răspunde la telefon, a plecat în căutarea minorului, folosindu-se de o aplicație instalată pe telefonul lui, găsindu-l în curtea fostei maternități, cu răni vizibile la nivelul capului. De asemenea, la fața locului s-a prezentat un echipaj S.A.J., care a constatat decesul minorului. Trupul neînsuflețit a fost ridicat, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzelor decesului. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", au transmis reprezentanții IPJ Mehedinți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Mehedinți, unde un băiat de 13 ani s-ar fi sinucis din dragoste. Ioan a fost găsit fără suflare de mama lui