Antena Meniu Search
x

Ioan Becali iese din închisoare! Decizia este definitivă

Instanța a decis că Ioan Becali poate fi eliberat condiționat. Decizia este definitivă şi a fost pronunţată la numai două luni după ce fostul impresar a fost condamnat la închisoare cu executare, în cazul mitei din Dosarul Transferurilor.

Ioan Becali iese din închisoare! Decizia este definitivă
Ioan Becali iese din închisoare! Decizia este definitivă

Instanța a decis că Ioan Becali poate fi eliberat condiționat, după ce judecătorii Tribunalului Ialomiţa au respins contestaţia DNA la prima decizia de liberare condiţionată.

Hotărârea este definitivă şi a fost pronunţată la numai două luni după ce fostul impresar a fost condamnat la închisoare cu executare, în cazul mitei din Dosarul Transferurilor.

"Urmare solicitării dumneavoastră formulată în baza Legii nr. 544/2001, cu referire la dosarul cu nr. 956/312/2018, vă comunicăm soluţia: - În baza art. 425 ind.1 alin.7 pct.1 lit. b Cod procedură penală, respinge ca nefondată contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva sentinţei penale nr.142/05.03.2018 pronunţată de Judecătoria Slobozia, pe care o menţine. În baza art.275 alin.3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 2 mai 2018", se arată în decizia instanţei.

Fostul impresar Ioan Becali a fost condamnat pe 20 februarie la 7 ani și 4 luni de închisoare, sub acuzația că i-a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu ca să-l declare nevinovat pe fond, în „Dosarul Transferurilor".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Ioan Becali iese din închisoare! Decizia este definitivă