Antena Meniu Search
x

Ioana a fost ucisă fără milă, în Cluj, la Suceava e plânsă de tot satul în care a crescut

Ioana a fost ucisă fără milă, în Cluj, la Suceava e plânsă de tot satul în care a crescut. Tânăra asistentă a murit luni noaptea, înjunghiată de fostul iubit, gelos și frustrat că relația lui cu Ioana se terminase.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 25.08.2020, 10:43

Crima
Ioana avea doar 30 de ani - Facebook
  • Ioana avea 30 de ani și se întorcea de la părinți, când a fost ucisă.
  • Criminalul a fost prins după sobă, în casa părinților lui.

O crimă cumplită a avut loc duminică noaptea în Cluj, dar a zguduit din temelii un sat din Suceava. La Stuplicani e doliu și toți sătenii sunt îngroziți de sfârșitul tragic al fetei pe care au vîzut-o crescând, plecând de acasă și reușind să-și facă un rost într-un oraș mare.

Ioana Valentina Catargiu avea 30 de ani și a fost ucisă de Mohamed Iman Mustafa Mohamed, un tânăr de 28 de ani cu ată alegerian și mamă româncă, din Udești. Ioana a avut o relație de dragoste cu Mohamed, însă din cauză că individul era mult prea gelos și posesiv a ales să pună capăt poveștii lor de iubire.

Tânărul nu a acceptat refuzul fostei sale iubite și a decis că mai bine o ucide decât să o piardă. Astfel, el a așteptat-o pe o stradă din municipiul Cluj Napoca, unde a înjunghiat-o de mai multe ori pe Ioana.

Fata nu a a avut nicio șansă, medicii deplasați la fața locului neputând decât să constate decesul tinerei.

Pe acelaşi subiect

Ioana Valentina Catargiu a lucrat ca asistentă medicală la o clinică din Cluj Napoca. Înainte, ea lucrase ca asistentă la cabinetul medical din comuna Stulpicani.

Moartea ei a șocată întreaga comunitate din Stulpicani. Pe pagina de Facebook a tinerei au început să curgă valuri de mesaje, unul mai trist decât celălalt: "Doamne, ce păcat! Ce frumoasă și plăcută era!", spun oamenii care o cunoșteau.

Ioana fusese în vizită la părinți chiar la sfârșitul săptămânii trecute și se întorsese cu autocarul de la Suceava la Cluj, duminică noaptea. A luat un taxi spre casă, din autogară, iar pe aleea din fața scării blocului  a fost atacată și ucisă cu mai mult de 10 lovituri de cuțit.

Criminalul a fugit apoi și a fost prins abia după 12 ore, în satul în care locuiesc părinții lui, la Suceava, ascuns după sobă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Ioana a fost ucisă fără milă, în Cluj, la Suceava e plânsă de tot satul în care a crescut